FORD: variante pentru oamenii activi

0
96

Ford și-a extins gama Active cu noile variante Tourneo Connect pentru transportul de persoane și cu autoutilitara Transit Connect, noile modele beneficiind de un nivel de ergonomie îmbunătățit și un design revizuit.

Inspirate din lumea SUV-urilor, cele două variante dispun de o gardă la sol mărită și pot fi echipate opțional cu diferențiale mecanice cu alunecare limitată (mLSD) pentru activitățile derulate pe drumuri accidentate. Tourneo Connect Active și Transit Connect Active dispun de motorul diesel Ford EcoBlue de 1,5 litri, cu turboalimentare și injecție avansată de combustibil, oferit în două variante de putere, de 100 CP sau 120 CP, împreună cu transmisii automate cu opt trepte sau manuale cu șase trepte.


Noile variante Active oferă, de asemenea, finisaje interioare deosebite și tehnologii avansate de asistență și confort pentru șofer păstrând în același timp funcționalitatea și flexibilitatea caracteristică gamei Connect.
Interiorul lui Tourneo Connect Active este flexibil astfel încât pasagerii pot ajunge ușor la o configurație dedicată scopurilor de moment și bagajelor sau echipamentelor de care au nevoie. În varianta cu cinci locuri, al doilea rând de scaune este complet rabatabil 60/40 și se pliază complet pentru maximizarea spațiului de încărcare. Iar la Tourneo Grand Connect Active cu ampatament mai lung, cele două locuri din al treilea rând se pot plia complet pe podea atunci când nu sunt folosite.
În cazul lui Transit Connect îmbunătățirile din seria Active nu-i compromit spațiul de încărcare. Volumul rămâne la 2,9 m³ sau 3,6 m³, în funcție de dimensiunea ampatamentului, iar sarcinile utile ajung până la 982 kg.

„Modelele noastre Active sunt binevenite pentru șoferii care trebuie să se aventureze pe drumuri accidentate și vor să arate bine în timp ce fac acest lucru”, a declarat Hans Schep, director general, Vehicule Comerciale, Ford Europa. „Nu contează dacă este vorba de afaceri sau de relaxare, noile modele Tourneo și Transit Connect Active au flexibilitatea și capacitatea de a veni în sprijinul clienților cu spirit de aventură”.

Tourneo Connect Active și Transit Connect Active se alătură modelelor Tourneo Custom Active cu opt locuri și autoutilitarei Transit Custom Active, lansate luna trecută, iar în funcție de comenzi livrările vor fi făcute până la finalul acestui an. Și este bine de știut că Ford oferă versiuni Active și pentru modele Focus și Fiesta.

Foto: Ford

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


8 − doi =