Despre noi

În trend cu vremurile, adaptaţi editorialistic şi din punct de vedere al designului, cu multă experienţă acumulată şi plini de idei smart, noi, echipa Auto Test Magazin, ne prezentăm în faţa dumneavoastră în formula online, pe un site modern şi complex. Revista print Auto Test Magazin, care ne-a cuprins timp de peste 30 de ani gândurile şi informaţiile şi care a poposit în casele dumneavoastră este acum o platformă elaborată cu plus valoare.

Suntem prezenţi zi de zi, la un click distanţă de pe orice device. Pentru ca voi să ştiţi mai mult, să fiţi mai mult, să aveţi parte de informaţii de calitate, documentate, probate şi cu garanţia RAR.

Site-ul Auto Test Magazin are zilnic ştiri despre noutățile din piaţa auto, informaţii despre siguranța în trafic, în strânsă legătură cu activităţile Registrului Auto Român, teste auto realizate de cei mai versaţi jurnalişti din domeniu, statistici şi reportaje, toate menite să vă fie de folos atunci când vă urcaţi la volan.

Auto Test Magazin este o prelungire a activităţilor RAR în toate sferele de interes auto, iar ceea ce accesați zilnic va purta garanţia Registrului Auto Român.

Echipa noastră nu doar că este o enciclopedie de experianță, dar pune la bătaie şi o scriitură de excepţie care va face lectura cât mai facilă şi plăcută.

Noi suntem:
Roxana Dima – redactor șef
Radu Buhaniță – senior editor
Sorin Barbu – redactor
Dragoș Bălţăteanu – redactor
George Drugescu – redactor
Florin Necula – redactor
Gabriel Manole – designer, arhitect
Bogdan Pispiris – grafician
Alexandru Costea – specialist relații publice Registrul Auto Român
Emilia Petre – coordonator, grafician, redactor

Vă invităm să staţi zilnic cu ochii pe noi ca să nu vă scape nimic.

Echipa Auto Test Magazin, RAR