FCSB și MG Motor, parteneriat în lupta pentru primul loc. FOTO

0
2587
FCSB a semnat un contract cu MG Motor/Sursa FOTO: Facebook FCSB

Jucătorii echipei FCSB vor conduce automobile noi de la MG Motor, o firmă celebră din China. Campioana României a intrat astfel într-un club select în care se află câteva cluburi „grele” din Europa.

FCSB și MG Motor au semnat un contract de colaborare

FCSB a început parteneriatul de mobilitate cu MG Motor, cu doar câteva ore înaintea startului noului sezon. Jucătorii roș-albaștrii au câștigat titlul sezonul trecut, iar după semnarea acestui contract vor primi din partea sponsorului mașini. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a fost prezent când s-au semnat actele și s-a urcat doar în mașini roșii și albastre, culorile de pe echipamentul grupării conduse de Gigi Becali.

După ce a semnat contractul cu MG Motor, FCSB a intrat într-un portofoliu unde se mai găsesc Olympique Lyon din Franța, Arsenal din Anglia și Bayer Leverkusen din Germania.

„Când un nume celebru care se asociază cu nume sonore îți propune o colaborare nu prea stai pe gânduri.

Suntem foarte bucuroși să începem un parteneriat pe care-l dorim de lungă durată, să ne alăturăm unor nume pe care chiar le-am cunoscut îndeaproape, cum sunt Olympique Lyon, Arsenal și Bayer Leverkusen.

Le mulțumesc tuturor celor de la MG pentru că ne-au făcut această propunere, pe care am acceptat-o instant. Sper să vedeți și jucătorii noștri fără evenimente. Toți jucătorii care au contract autoturisme vor primi autoturisme MG”, a declarat Meme Stoica.

Antrenorul echipei FCSB a urcat într-o mașină din anul 1960

Antrenorul Elias Charalambous nu a ținut atât de mult la culorile mașinilor și a ales să se urce într-un model de epocă. El a spus că modelul MG-MGA din anul 1960 îi aduce aminte de automobilul bunicului.

Elias Charalambous/Sursa FOTO: Facebook FCSB

Compania MG Motor este o firmă care se află în subordinea statului chinez, iar în anul 2019 a fost declarată cel mai mare exportator de automobile din această țară. MG Motor vinde mașini în 23 de țări din Europa, iar din acest an și-a făcut apariția și pe piața românească. Noul sponsor al celor de la FCSB a vândut în anul 2023 aproape 850.000 de mașini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


noua − 8 =