Range Rover Sport SV Edition Two: lux și performanță. FOTO

0
1344
Range Rover Sport SV Edition Two/Sursa FOTO: Land Rover

Range Rover Sport SV Edition Two reprezintă continuarea ediției speciale a modelului Range Rover Sport SV, care a debutat în vara anului trecut. Este vorba despre versiune exclusivă, spectaculoasă, care vine cu patru teme distincte.

Range Rover Sport SV Edition Two are patru teme distincte

Să le luăm pe rând… Albastru Nebula Matte este inspirată de coasta Atlanticului de Nord și oferă o nuanță exterioară unică, un pachet Satin Forged Carbon și o capotă din carbon vopsită, jante forjate de 23 de inch și etriere vopsite în Albastru Nebula. La interior găsim scaune SV Performance și o tapițerie din piele bicoloră, conform informațiilor de pe site-ul oficial.

Negru Ligurian Gloss: Această temă include un pachet exterior Gloss Carbon Twill, capotă din carbon nevopsită, jante de 23 de inch finisate în Carbon Gloss și etriere vopsite în Sunrise Copper. Interiorul este și el spectaculos și oferă tapițerie din piele Rosewood și Ebony Windsor.

Gri Marl Gloss: În această temă avem un pachet Satin Carbon Twill, capotă din carbon vopsită, jante forjate de 23 de inch finisate în negru și etriere roșii. Interiorul este dominat de pielea Ebony Windsor.

Sunrise Copper Satin: Această temă include o nuanță exterioară Negru Ligurian Gloss, pachetul Satin Carbon Twill și jante de 23 de inch, cu etriere vopsite în Galben Nano.

  • Citește și: Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport în variante hibrid reîncărcabil, lansate în Europa

Range Rover Sport SV Edition Two are un motor de 635 CP

Indiferent de tema aleasă, Range Rover Sport SV Edition Two este echipat cu un motor V8 de 4.4 litri, twin-turbo mild hybrid, care generează 635 de cai putere și un cuplu de 750 Nm și îi permite SUV-ului să atingă 100 km/h în doar 3.7 secunde, combinând luxul cu performanța de top.

Clienții pot opta, de asemenea, pentru jante de 22 de inch și pot alege diferite culori pentru etriere, personalizându-și astfel SUV-ul după preferințele personale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


patru + = 10