Hyundai N Vision 74, un „model electric de înaltă performanță”. FOTO

0
529
Hyundai N Vision 74/Sursa FOTO: Hyundai

Hyundai atacă puternic piața vehiculelor electrice, deși domeniul dă semne de „oboseală”. Compania din Coreea de Sud va produce o versiune de serie a conceptului N Vision 74, iar planurile pe următorii șase ani sunt extrem de îndrăznețe.

Hyundai a confirmat oficial că va produce o versiune de serie a conceptului N Vision 74, un model electric de înaltă performanță

Hyundai N Vision 74 va deveni realitate! Conform informațiilor publicate de Carscoops, în cadrul unui recent eveniment dedicat investitorilor, oficialii companiei Hyundai au prezentat un plan detaliat, iar unul dintre obiective este cel de a lansa 21 de noi vehicule electrice. Asta până în anul 2030!

  • Citește și: Hyundai Inster: electrică de oraș cu 355 km autonomie

Printre modelele gamei N și Genesis se va număra și N Vision 74, descris ca un „model electric de înaltă performanță”. Deși detaliile suplimentare despre acest model emblematic nu au fost oferite, Hyundai promite să ofere o varietate largă de opțiuni, de la vehicule de masă la modele de lux și performanță.

Ce ar putea să propună versiunea de serie a lui Hyundai N Vision 74

Cea mai mare întrebare este care va fi sistemul de propulsie? Conceptul era echipat cu un pachet de baterii de 62,4 kWh și un rezervor de hidrogen care alimenta motoarele electrice, generând 670 CP și 900 Nm. Va merge tot pe această soluție?

Sursa citată spune că este posibil ca versiunea de serie să fie complet electrică, deoarece prezentarea nu menționează utilizarea rezervoarelor de hidrogen pentru viitoarele vehicule electrice ale companiei. Interesant este și faptul că un raport din Coreea de Sud sugerează că Hyundai a aprobat producția a două sute de unități ale conceptului N Vision 74, iar lucrurile vor demara în iunie 2026.

Specialiștii au concluzionat că Hyundai se pregătește să lanseze un model emblematic care să îmbunătățească imaginea brandului, similar cu modul în care Lexus a lansat supercarul LFA în 2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× 9 = treizeci sase