Versiuni noi pentru Ford Transit Custom Nugget. FOTO

0
493
Ford Transit Custom Nugget/Sursa FOTO: nugget.fordpresskits.com

Ford are noi propuneri pentru amatorii de vacanțe și escapade în aer liber și a lansat două versiuni pentru campervan-ul său Transit Custom Nugget. Producătorul își dorește astfel să extindă opțiunile disponibile pentru acest model popular pe piața europeană.

Versiuni noi pentru Ford Transit Custom Nugget. Este vorba de o variantă cu ampatament alungit și de una pentru teren, denumită Active

Varianta cu ampatament alungit „câștigă” un spațiu interior mai generos, accentuat în zona bucătăriei mobile. Aici a fost integrat un dulap de dimensiuni mai mari pentru un plus de funcționalitate, conform informațiilor de pe site-ul oficial.

Versiunea de teren Active aduce îmbunătățiri estetice și funcționale. Găsim aici o grilă nouă, elemente de protecție negre în jurul aripilor laterale, stopuri LED standard și jante de 17 inch cu un design nou. Active beneficiază și de tapițerie rezistentă la apă și mai durabilă, precum și de un ecran tactil de mari dimensiuni pentru controlul funcțiilor esențiale ale vehiculului.

Ce motorizări au primit cele două variante

Ambele versiuni sunt disponibile cu două tipuri de motorizări: un motor diesel EcoBlue de 2.0 litri care dezvoltă 170 de cai putere. Acestea este asociat cu o cutie automată cu opt trepte, și un motor hibrid PHEV de 2.5 litri care produce 233 de cai putere. Motorul hibrid este susținut de o baterie de 11.8 kWh.

Noile versiuni ale lui Ford Transit Custom Nugget au fost prezentate oficial la Salonul de Rulote de la Dusseldorf, Germania, eveniment care și-a deschis porțile pe data de 30 august 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


3 + = opt