Renault Master, o nouă victorie pentru producătorul francez

0
65
Renault Master/Sursa FOTO: Renault

Compania Renault a reușit un succes important în segmentul vehiculelor comerciale: noua generație Renault Master a fost desemnată Utilitara Anului 2025. Este a cincea victorie în această competiție pentru marca din Franța.

Noua generație Renault Master a fost desemnată Utilitara Anului 2025

Renault este un nume important în segmentul vehiculelor comerciale și este a cincea oară când un produs al companiei franceze câștigă acest trofeu. Iar pentru Renault Master este al doilea succes! Evenimentul de premiere a avut loc la IAA Transportation în Germania și a reconfirmat poziția de lider a Renault pe piața utilitarelor.

Renault a reușit să câștige titlul de „Utilitara Anului” de cinci ori. Primul model care a obținut această distincție a fost Master în anul 1998, urmat de Trafic în anul 2002, Kangoo Z.E. în anul 2012 și Kangoo Van în 2022. Renault Master continuă să fie o referință pentru fiabilitate și inovație în sectorul vehiculelor comerciale, după cum se detaliază pe site-ul oficial.

Renault Master/Sursa FOTO: Renault

Renault Master: prețurile din România

Noua generație Renault Master a fost lansată la finalul anului trecut și este disponibilă cu o gamă diversificată de propulsoare: motoare termice, electrice și chiar hidrogen. Clienții din România pot opta, cel puțin în acest moment, doar pentru variantele termice și electrice, cu un preț de pornire de 36.300 de euro.

  • Citește și: Opel Movano Hydrogen, mașina care se alimentează în doar 5 minute. FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


noua − = 5