Volkswagen, schimbare radicală: „Să fim băieții buni”

0
660
Volkswagen Golf GTI Clubsport/Sursa FOTO: Volkswagen

Volkswagen trece printr-o perioadă cu multe turbulențe, din pricina problemelor financiare și vânzărilor reduce iar oficialii producătorului vorbesc tot mai serios despre concedieri și chiar închideri de fabrici în Germania. O altă latură a strategiei vizează schimbări serioase în ceeea ce privește partea de design.

Volkswagen vrea să producă mașina mai „prietenoase”

Volkswagen are în plan o abordare diferită în ceea ce privește designul și spune „adio” mașinilor cu alura agresivă. Cel puțin așa a dezvăluit șeful de design, celebrul Andreas Mindt, conform Top Gear. Ideea nu este este nouă și a fost îmbrățișată de specialiștii mai multor producători, dar Andreas Mindt este cel care o spune cel mai clar și vorbește despre produse mai „prietenoase”.

„Eu cred că majoritatea oamenilor nu vor să fie cei mai tari sau să apară agresivi în public. Ei vor să aibă o cămașă și își doresc o aparență bună pe dinafară, fiind fericiți și optimiști în același timp. Pentru ce trebuie să fii agresiv? Gândirea noastră e în felul următor: să fim băieții buni”, a declarat designer-ul șef al companiei Volkswagen.

Volkswagen, schimbări importante și la interior

Schimbarea se referă nu doar al aspectul exterior și se va vedea și la interior. Concluzia este că vor fi eliminate ornamentele ieftine și vor apărea unel noi, de calitate mult mai bună.

„Vom încerca să scoatem materialele din plastic ieftin și să investim, în locul acestora, în țesuturi și în îmbunătățirea calității. O asemenea abordare ajută la economisirea banilor, care pot fi folosiți și altundeva”, a mai declarat Mindt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− unu = 5