Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Michael Schumacher

0
259

Michael Schumacher ar fi apărut prima oară în public. La nunta fiicei lui! Doar că această veste din presă britanică și germană a fost aprig combătută de un reputat neurochirurg. Fosta soție a lui Flavio Briatore a dezvăluit care este starea de sănătate a fostului campion din Formula 1.

Michael Schumacher, prima apariție în public după accidentul din 2013?

Britanicii de la Daily Mail, dar și mai multe publicații din Germania au lansat vestea că Michael Schumacher ar fi fost prezent la nunta fiicei sale Gina, care s-a căsătorit cu omul de afaceri german Iain Bethke. Ziariștii nu au avut însă prea multe detalii și au lăsat să se înțeleagă faptul că fostul campion german ar fi „participat” la aceste eveniment prin intermediul unei transmisiuni online.

Evenimentul a avut loc în Spania, la Mallorca, și este tot mai clar că Schumacher nu ar fi putut să se deplaseze până acolo ținând cont de faptul că starea lui de sănătate este una precară, după accidentul de acum 11 ani. În scenă a intrat și un specialist care a spus că este exclusă varianta ca fostul campion german să fi participat la nuntă.

„Pe baza informațiilor disponibile, nu cred că duce o viață foarte activă. Totul indică faptul că nu se simte bine. Cei mai mulți dintre oamenii imobilizați la pat devin atât de fragili și înțepeniți încât nu mai este posibil să-i scoată din pat după mulți ani.

Probabil a fost în aceeași stare în ultimul deceniu. Mă îndoiesc că ceva s-a schimbat brusc în această perioadă. De obicei, pacienții recuperează ceea ce pot recupera într-un interval de până la doi ani, iar apoi nivelul de recuperare este de obicei limitat”, a declarat șeful departamentului de neurochirurgie și leziuni cerebrale de la Spitalul Universitar din Turku, Finlanda, Jussi Posti, citat de Marca.

Cum comunică Michael Schumacher cu familia

Un alt argument care arată că lui Michael Schumacher i-ar fi fost greu să ajungă la această ceremonia este și declarația fostei soții a lui Flavio Briatore- șefului echipei Ferrari sub comanda căruia Schumacher a scris istorie.

„Michael nu vorbește, comunică doar cu ochii lui. Doar trei oameni îl pot vizita și eu știu cine sunt ei. Ei s-au mutat în Spania și soția lui Michael i-a organizat un spital în casă”, a declarat Elisabetta Gregoraci, potrivit Daily Star.

Michael Schumacher a suferit un accident pe pârtia de schi în anul 2013

29 decembrie 2013 este ziua în care Michael Schumacher a suferit un accident pe o pârtie de schi din Munții Alpi. Campionul german s-a lovit la cap și a fost dus cu elicopterul la un mic spital din orașul Moutiers. Starea lui s-a deteriorat și și-a pierdut cunoștința, iar după ce a fost intubat a fost transportat la un centru medical din orașul Grenoble. A fost operat de două ori și a stat în comă aproape șase luni. S-a trezit în iunie 2014, iar de atunci familia ține un secret desăvârșit în privința stării lui de sănătate.

Michael Schumacher a concurat pentru echipele Jordan, Benetton, Ferrari, Mercedes și a câștigat de șapte ori titlul mondial. Două dintre succese le-a obținut la volanul unei mașini Benetton și cinci sub culorile echipei Ferrari.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− patru = 5