Tesla Cybertruck Next-Gen Patrol

0
144

Chiar dacă în Europa, apariția lui Tesla Cybertruck naște o serie de controverse, în America este binevenit, mai ales în California, unde mașinile sunt pe valul electric. Mai mult, pickup-ul electric este propus ca o soluție pentru departamentele de poliție.

Da, a apărut primul Tesla Cybetruck complet echipat, realizat în colaborare cu un departament de poliție, despre care americanii spun că anunță o nouă eră a vehiculelor de aplicare a legii.

Cei care s-au ocupat de transformarea vehiculul sunt specialiștii de la UP.FIT, Cybertruck Next-Gen Patrol fiind proiectat special pentru îndeplinirea cerințelor echipelor de intervenție. Prin urmare, a fost echipat cu o suită cuprinzătoare de funcții care îmbunătățesc activita­tea poliției în teren.

De exemplu, pentru soluțiile de iluminat de urgență, Cybertuck Next-Gen Patrol include sistemul inova­tor de iluminat Whelen montat pe acoperiș (echivalentul unui girofar) și iluminare integrată pentru praguri, precum și un sistem de reflectoare acţionat de la distanță pentru iluminare rapidă și eficientă în timpul patrulărilor nocturne.

Apoi a fost instalat un sistem electric cu un cablaj special conceput, care acceptă utilizarea echipamentelor esențiale de patrulare, cum ar fi computerul mobil de date (MDC), radiourile de poliție și sistemele de adresare publică. Acest sistem electric inovator este proiectat special pentru evitarea obstrucției spațiului din spate, dar care permite adăugarea unui suport pentru pușcă fixat pe partea inferioară a scaunelor din spate rabatabile pentru un acces ușor.

În plus, Tesla Cybertruck în sine oferă caracteristici unice din fabrică, inclusiv oțel inoxidabil balistic pentru siguranță sporită a ofițerilor, modul de apărare cu arme biologice, filtrare HEPA (High Efficiency Particulate Air – filtru de particule din aer cu eficiență ridicată), 4 roți directoare și manevrabilitate îmbunătățită față de vehiculele tradiționale de poliție. Totuși, încă n-au pomenit nimic despre costuri.

Vă recomandăm și:

Probleme la fabrica Tesla din Germania. Ce s-a întâmplat când angajații au fost verificați de șefi

TESLA Cybertruck – Pregătiri de apocalipsă

10 milioane de Tesla. Dar nu mașini

Tesla Model 3 Performance: 0-100 km/oră în 3,1 secunde

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


cinci × 1 =