Cel mai puternic Porsche Panamera

0
2326
Panamera Turbo S E-Hybrid/Sursa FOTO: Porsche

Porsche a dezvăluit primele imagini și informații despre noile modele Panamera Turbo S E-Hybrid și Panamera GTS. Acest eveniment a risipit astfel misterul, după ce acum patru zile, o „versiune misterioasă” a modelului Panamera a stabilit un nou record, pentru mașinile executive, pe circuitul de la Nurburgring Nordschleife. Iar acum știm și despre care este vorba.

Cel mai puternic Porsche Panamera a fost prezentat oficial pe site-ul companiei germane. Viteza maximă este de 325 km/h.

Noul Panamera Turbo S E-Hybrid este acum cel mai puternic model din seria Panamera. Bolidul este echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid format dintr-un motor V8 de 4.0 litri, biturbo, care generează 599 CP și un motor electric de 190 CP. Ansamblul livrează în total 782 CP și 1.000 Nm de cuplu, depășind vechiul model cu 102 CP și 150 Nm.

Performanțe Remarcabile:

  • Accelerație: 0-100 km/h în 2.9 secunde
  • Viteza maximă: 325 km/h
  • Autonomia electrică: Până la 88 de kilometri cu o baterie de 25.9 kWh
  • Bateria poate fi încărcată la o priză AC de 11 kW în aproximativ 2 ore și 39 de minute.

Panamera Turbo S E-Hybrid păstrează linia versiunii Turbo E-Hybrid, dar include elemente distincte: embleme specifice, un spoiler spate revizuit și jante de 21 de inch. Frânele sunt realizate cu componente carbon ceramice și etriere galbene.

Pentru un plus de performanță, Porsche oferă pachetul opțional Aerokit, care include elemente aerodinamice din fibră de carbon. Prin această soluție crește „apăsarea la sol” cu 60 de kilograme la viteze de 200 km/h. Suspensia Porsche Active Ride și sistemul de direcție integrală sunt standard, conform informațiilor de pe site-ul oficial al companiei.

Panamera GTS

Pe lângă Turbo S E-Hybrid, Porsche a prezentat și noul Panamera GTS, echipat cu un motor V8 de 4.0 litri, biturbo, fără electrificare. Acesta produce 500 CP, cu 20 CP mai mult decât modelul anterior, și atinge 100 km/h în 3.8 secunde, cu o viteză maximă de 302 km/h.

Caracteristici:

  • Design exterior: Embleme negre GTS și accente în Negru Satin-Matt
  • Jante: De 21 de inch, preluate de la Turbo S E-Hybrid, cu etriere roșii
  • Sistem de evacuare: Special creat pentru această versiune
  • Suspensie: Coborâtă cu zece milimetri

Interiorul noului Panamera GTS este livrat cu o tapițerie din microfibră Race-Tex și două pachete interioare noi: Roșu Carmine și Gri Slate Neo. Un pachet din carbon este de asemenea disponibil.

Panamera Turbo S E-Hybrid și Panamera GTS sunt disponibile pentru comandă, iar livrările vor începe în toamna acestui an în Germania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ cinci = 9