Dacia Duster, în competiția „Mașina Anului”. Cine sunt rivalii

0
1507

Dacia Duster va intra în luptă pentru titlul de „Mașina Anului în Europa 2025”. Lista oficială din care se va alege câștigătoarea a fost publicată, iar specialiștii vor avea o misiune dificilă pentru că trebuie să analizeze 41 de modele.

Dacia Duster se află pe lista modelelor care vor participa la concursul „Mașina Anului în Europa”

Juriul competiției Car of The Year (COTY) este format din 59 de membri – jurnaliști auto din 22 de țări. Deși până la votul final mai sunt câteva luni, juriul COTY a finalizat deja lista cu 41 de modele. Procesul de votare cuprinde două etape. În prima fază rămân șapte modele, iar apoi este stabilit cine va ocupa primul loc.

Noua generație Dacia Duster este unul dintre modelele care au intrat în cursa pentru titlul de Mașina Anului 2025 în Europa, conform COTY.

Ce mașini intră, alături de Dacia Duster, în competiția europeană

Alături de SUV-ul producătorului de la Mioveni mai regăsim nume ca Alfa Romeo Junior, BMW X2/i2, Citroen C3/e-C3, Cupra Tavascan, Ford Explorer, Hyundai Inster, KGM Torres, Lexus LBX, Maserati Grecale și Mini Cooper SE.

Să nu uităm și de Opel Grandland, Polestar 3, Porsche Macan, Renault Symbioz, Skoda Superb, Smart #3, Toyota Land Cruiser, Volkswagen Tiguan și Xpeng G6.

Șanse de luat în calcul au Audi Q6 e-tron, BYD Seal U, Citroen C3 Aircross, Cupra Terramar, Fiat Grande Panda, Ford Tourneo Courier, Hyundai Santa Fe, Kia EV3, Maserati GranTurismo, Mazda CX-80, MG Cyberster, Mini Countryman, Open Frontera, Polestar 4, Renault 5, Renault Rafale, Skoda Kodiaq, Suzuki Swift, Volkswagen Passat și Volvo EX90.

Pentru a intra în competiția Car of The Year, modelele trebuie să fie vehicule noi aflate în vânzare acum, sau înainte de sfârșitul anului, pe cinci sau mai multe piețe europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× 6 = doisprezece