Cât costă cea mai ieftină Dacia Duster pe GPL în România

0
391
Dacia Duster III/Sursa FOTO: Dacia

Au început livrările la Dacia Duster III și așa am aflat și cât costă și cea mai accesibilă variantă cu motor cu GPL. Noua generație nu va avea modele cu motoare diesel.

Cea mai ieftină Dacia Duster pe GPL costă 18.800 de euro

Dacia Duster III a fost prezentată la finalul anului trecut, iar noua versiune a început să ajungă la clienți, în această perioadă. Această generație nu va mai avea motorizare diesel, ceea ce a dezamăgit o parte dintre fanii modelului. Astfel, Dacia a eliminat complet motorizările diesel din oferta sa.

Pentru cei care își permit varianta full-hybrid, motorizarea de bază poate fi o alternativă bună. Aceasta este reprezentată de motorul Eco – G 100, care vine cu o instalație de gaz montată din fabrică. Cu un plin se poate merge aproape o mie de kilometri. În România, cea mai ieftină variantă Duster costă 18.800 de euro, conform informațiilor oficiale.

Ce primesc clienții Dacia Duster care aleg echiparea Essential

Această versiune include standard jante din oțel de 16 inch, oglinzi și mânere din plastic negru, precum și ornamentele din bara frontală. Toate modelele sunt echipate cu faruri cu lumini de zi LED și fază scurtă LED, în timp ce faza lungă utilizează becuri cu halogen.

La interior, găsim tabloul de bord cu ceasuri clasice și un ecran mai mic în mijloc. De asemenea, această versiune de bază oferă dotări standard precum: aer condiționat manual, geamuri electrice în față, oglinzi cu reglaj electric și încălzite, senzori de parcare spate, asistent pentru menținerea benzii, frânare automată de urgență și pilot automat.

Motorul de un litru produce 100 CP și 160 Nm, fiind asociat exclusiv cu o cutie manuală cu șase trepte. Pentru tracțiune integrală, trebuie optat pentru motorul mild-hybrid de 1,2 litri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


patru + 9 =