Audi RS 3 facelift: îmbunătățiri pentru puternicul model compact german

0
859

Audi a publicat primele imagini cu noul RS 3 facelift, model performant ce va fi disponibil atât în variantă hatchback, cât și sedan.

Audi lansează noul RS 3 facelift, cea mai performantă variantă a modelului compact A3. Ca și până acum, RS 3 va fi disponibil atât în variantă Sportback (hatchback) cât și Sedan.

Faceliftul aduce un look îmbunătățit pentru Audi RS 3, dar cu aceeași parte frontală agresivă. Avem un nou contur al grilei specifice Singleframe, spoiler față redesenat și o nouă grafică pentru luminile de zi LED ce integrează 24 de elemente.

Cu farurile opționale LED Matrix, grafica poate fi schimbată din meniul sistemului multimedia. Și stopurile LED au beneficiat de o schimbare de aspect, iar în partea din spate avem și un nou difuzor aerodinamic și o evacuare dublă cu terminații ovale.

Look sportiv

Audi RS 3 facelift rulează pe jante de 19 inchi vopsite în nuanța aluminiului, cu finisaj mat. Opțional, se pot alege jante finisate în Grey Dark Mat sau Black Metallic lucios.

Pentru culoarea caroseriei, Audi propune nuanțele verde Kyalami și gri Kemora, alături de culori ca albastru Ascari, roșu Progressive și gri Daytona.

La interior, Audi a păstrat atmosfera sportivă cu scaune sport RS (ce pot primi opțional și p scoică din carbon) și grafică nouă pentru planșa de bord digitală Audi Virtual Cockpit. Ecranul central are o diagonală de 12,3 inchi.

Propulsor cu 5 cilindri

Motorizarea de sub capotă este propulsorul turbo cu cinci cilindri de 2.5 litri. Acesta livrează 400 CP și 500 Nm și imprimă modelului RS3 o accelerație 0-100 km/oră efectuată în 3,8 secunde. Viteza maximă este de 290 km/oră.

Pentru facelift, inginerii Audi au îmbunătățit și comportamentul pe viraje al modelului sportiv compact. Audi RS 3 facelift deține deja un timp de referință pe circuitul Nurburgring Nordschleife. Cei 20,8 kilometri au fost parcurși în 7 minute, 33,1 secunde, depășind timpul anterior stabilit de BMW M2.

Modelul RS 3 facelift va fi disponibil pentru comandă începând cu finalul lunii august, primele livrări urmând să aibă loc în octombrie.

În Germania, prețurile pornesc de la 66.000 de euro, pentru RS 3 Sportback facelift, și de la 68.000 de euro pentru RS 3 Sedan facelift.

Vă recomandăm și:

Audi RS 3 facelift, record de viteză pe circuit. FOTO & VIDEO

 

Noul Audi A5 înlocuiește sedanul A4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− patru = 4