Audi RS 3 facelift, record de viteză pe circuit. FOTO & VIDEO

0
1210
Audi RS 3 facelift/Sursa FOTO: Audi

Audi RS 3 facelift a reușit să ajungă deja în atenția fanilor. Este vorba despre un bolid care a stabilit deja un record de viteză pe circuitul de la Nurburgring, după ce a fost condusă de un pilot profesionist.

Audi RS 3 facelift a stabilit un record de viteză la Nurburgring și este cea mai rapidă mașină din clasa compactă

Audi a lansat un videoclip oficial cu versiunea actualizată a modelului RS 3. Această variantă a reușit să stabilească un nou record pe circuitul de la Nurburgring pentru cea mai rapidă mașină de producție din clasa compactă. Iar asta s-a întâmplat chiar înainte de debutul oficial, conform site-ului companiei.

Noul Audi RS 3 facelift a înregistrat un timp impresionant de 7 minute și 33,123 secunde și a devenit cea mai rapidă mașină de producție din clasa compactă. Recordul anterior era deținut de BMW M2 și a fost depășit cu cinci secunde.

Frank Stippler, pilot de curse și de uzină, a fost la volanul bolidului. Vehiculul a fost echipat cu anvelope semi-slick Pirelli, frâne din carbon ceramic și o suspensie adaptivă rigidă. Motorul noului Audi RS 3 facelift, un propulsor de 2.5 litri pe benzină, generează 395 de cai putere.

Cum arată turul complet reușit Audi RS 3 facelift

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− unu = 2