Bentley – Bagaje de lux

0
1123

Bentley își sărbătorește cea de-a patra generație a modelului Continental GT și implicit GTC, prin lansarea unui set de genți format din trei piese.

Este un set exclusiv care se inspiră din noul ADN de design al puternicului Bentley Grand Tourer și etalează dedicația constructorului englez pentru măiestria superioară și luxul artizanal.

Setul este format din trei piese distincte și cuprinde o geantă de voiaj, un rucsac și o borsetă pentru obiectele personale de igienă. Culoarea aleasă pentru colecție este Gravity Grey, și este aceeași cu a pielii folosite pentru interiorul celei de-a patra generații Continental GT și GTC.

Detaliile care pun în valoare și mai bine setul sunt dungile în trei nuanțe distincte: Mandarin, Kingfisher și Hotspur. Partea interesantă este că cele trei culori sunt inspirate de interioarele sofisticate ale mașinilor Bentley oferind o expresie subtilă, dar de impact, a luxului.

Fiecare piesă este realizată manual în Italia folosindu-se cele mai bune materiale, iar detaliile sunt realizate cu mare precizie. Aici sunt incluse cusăturile manuale și marginile în culori contrastante, buzunarele frontale cu catarame, etichetele de bagaje gravate cu embleme subtile și compartimentele interioare împodobite cu piele, toate prezentând rafinamentul, calitatea și luxul Bentley. Iar pentru cei care sunt fanii standardelor Bentley setul poate fi achiziționat la prețul de 2.500 de lire sterline, echivalentul a 2990 euro, TVA inclus. Poate că o mașină a constructorului din Crewe, vestul Angliei, este mai delicat de cumpărat dar, parafrazând bancul neaoș mioritic, de un set de bagaje parcă s-ar putea face rost de bani.

Vă recomandăm și:

Bentley Flying Spur – Argumentul puterii

Bentley continuă electrificarea gamei sale

Bentley Continental GT – Schimbare de conținut

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− 1 = unu