Mitsubishi Outlander PHEV: debut oficial în Europa

0
570

După o lungă așteptare și o serie de teasere, Mitusbishi a lansat oficial noua generație Outlander PHEV și în Europa. Este a patra generație a SUV-ului nipon ce promite o autonomie de 86 km în modul electric.

Noua generație Mitsubishi Outlander a debutat oficial în Europa, după o lungă așteptare. SUV-ul plug-in hybrid de clasă medie este comercializat de ceva vreme peste ocean și în Japonia, dar pentru europeni este o noutate absolută.

Cu un design nou, Outlander va completa actuala gamă de modele formată din Space Star, Colt, ASX și Eclipse Cross. Colt și ASX folosesc platforme din cadrul alianței Renault-Nissan-Mitusbishi. Se remarcă partea frontală agresivă, cu blocuri optice integrate în laterale plus lumini de zi ce completează grila Dynamic Shield.

Noul Outlander are o prezență mai masivă și rulează pe jante al căror diametru variază între 18 și 20 inchi. Mitsubishi Outlander PHEV măsoară 4719 milimetri în lungime, 1862 de milimetri în lățime și 1750 de milimetri în înălțime. Ampatamentul are 2704 mm.

La interior, Mitsubishi a mers pe un instrumentar de bord digital cu ecran de 12,3 inchi, iar un al doilea display de 12,3 inchi este montat central. Scaunele din față sunt încălzite și ventilate, iar acestea includ și funcția de masaj. Pentru sistemul audio, Mitsubishi a colaborat cu Yamaha pentru a dezvolta Dynamic Sound Yamaha Premium și Dynamic Sound Yamaha Ultimate.

Portbagajul oferă un volum de încărcare de 495 litri, ce poate crește la 1422 litri prin rabatarea spătarului banchetei.

Motorizare PHEV

Mitsubishi rămâne fidel sistemului de propulsie care a consacrat modelul Outlande. Este un sistem plug-in hybrid format din motor termic de 2.4 litri, două motoare electrice și o baterie de 22,7 kWh. Puterea totală este de 302 CP. În mod electric, modelul poate parcurge 86 km, iar autonomia totală de 884 km. Sunt disponibile alte 4 moduri de rulare pentru felul în care mașina utilizează energia: Normal, EV, Save și Charge. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în 7,9 secunde.

Încărcarea bateriei se poate face la un wall box sau priză domestică AC prin intermediul unul cablu Type 2, dar modelul dispune și de încărcare rapidă DC cu mufă ChaDeMo.

Noul model dispune de garanție de 5 ani sau 150.000 km și de asistență rutieră timp de 5 ani.

Vă recomandăm și:

Mitsubishi Outlander: imagine teaser nouă pentru SUV-ul nipon

Mitsubishi Outlander PHEV: Triplă dinamică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


5 × trei =