Leapmotor B10 a debutat la Salonul Auto de la Paris

0
75

Producătorul auto din China, Leapmotor, a adus la Salonul Auto de la Paris noul model electric B10.

După recentul debut european al mărcii Leapmotor, parte din Grupul Stellantis, constructorul din China a venit la Salonul Auto de la Paris cu un nou model pentru piața europeană. Este vorba de un SUV electric de segment B numit B10. Acesta este un concurent direct pentru modele ca noul Renault 4, Jeep Avenger sau Mini Aceman.

Noul model electric folosește arhitectura Leap 3.5 și oferă funcții de ultimă generație precum sisteme ADAS (Sisteme Avansate de Asistență pentru Șofer), un cockpit digital personalizabil și capabilități de conducere inteligentă.

SUV electric de segment B

Constructorul din China nu a publicat date tehnice complete pentru noul model. Capacitatea bateriei nu a fost comunicată, dar știm că noul model B10 va folosi un sistem de propulsie similar cu cel al modelului mai mare C10 (un singur motor electric de 218 CP amplasat pe puntea spate, baterie de 69,9 kWh, autonomie de 420 km).

B10 este primul dintr-o serie de noi modele de segment B gândite pentru piața europeană. Brandul din China vinde deja în Europa modelele T03 și C10. În curând, va fi disponibil și noul C16, un SUV electric de segment D cu arhitectură la 800V.

Vă recomandăm și:

Leapmotor C10: debut oficial în România cu prețuri pornind de la 39.800 euro

Leapmotor C16, un SUV electric destinat și Europei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


opt − 4 =