Facelift pentru Citroen C4 și C4 X

0
15

La Salonul Auto de la Paris, Citroen a prezentat un facelift pentru modelele C4 și C4 X, precum și pentru versiunile electrice eC4 și eC4 X.

Actualul model Citroen C4 a fost lansat acum 4 ani în forma unui crossover. Disponibil atât în variantă cu motorizări cu combustie. cât și electric, C4 a primit la Salonul Auto de la Paris din această toamnă un facelift.

Designul părții frontale a fost revizuit, Citroen C4 având acum o grilă nouă și blocuri optice redesenate. Faceliftul a fost aplicat și pentru modelul C4 X, sedanul cu gardă la sol mai mare.

Facelift inspirat de conceptul Citroen Oli

Prin aplicarea noilor modificări, Citroen aplică modelelor C4 și C4 X noua identitate a mărcii. Se remarcă noul logo Citroen amplasat central, iar semnătura luminoasă a fost modificată. Au fost eliminate toate elementele din crom, iar spoilerele au acum mai puțin plastic negru. În ofertă au fost introduse și două noi culori pentru caroserie: verde Manhattan și albastru Eclipse.

Interiorul a fost și el revizuit, ambele variante ale modelului având acum o nouă planșă de bord cu ecran digital de 7 inchi. Central este montat ecranul sistemului multimedia, care a crescut la 10 inchi. Sistemul este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

Pe lista sistemelor de siguranță și asistență pentru șofer intră, printre altele, Active Safety Brake, Collision Risk Alert, Highway Driver Assist, Adaptive Cruise Control cu Stop & Go.

Citroen C4 X facelift
Citroen C4 X facelift

Gama de motorizări ce va fi disponibilă pentru noile Citroen C4 și C4 X facelift include motorul pe benzină de 1.2 litri disponibil două variante electrificate cu sistem mild hybrid:  1.2 mild-hybrid, 100 CP sau 1.2 mild-hybrid, 136 CP. Ambele modele utilizează transmisia e-DCS6 cu șase trepte și două ambreiaje.

Pe anumite piețe va fi oferită și o variantă de 130 CP alături de cutia automată cu 8 trepte.

Pentru cei care preferă varianta electrică, modelul Citroen eC4 facelift va fi disponibil cu motor electric de 136 CP și baterie de 50 kWh (autonomie 355 km) sau 156 CP, baterie 54 kWh (autonomie 415 km).

Vă recomandăm și:

Citroen e-C4 X – Bon voyage!

TEST: Citroen C4 – Model emancipat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


opt + 8 =