Automobilul stagiar

0
68

automobilul stagiar (2)Ce este automobilul stagiar? Conform tradiţiei Skoda,  acesta este cel de-al treilea an în care stagiarii companiei și-au construit propriile lor automobile unicat, de vis. Dacă în trecut au realizat Skoda Citijet şi Skoda Funstar, acum prezintă Skoda Atero.

Automobilul stagiar cel mai recent al mărcii Skoda are o lungime de 4,3 metri și este un coupé compact, cu două uși. Munca pentru Skoda Atero a durat aproape o jumătate de an. Echipa formată din 26 de membri de la școala profesională Skoda din Mladá Boleslav, formată din 4 tinere și 22 de tineri, a dezvoltat și implementat conceptul, având suportul instructorilor lor și al reprezentanților departamentelor de Dezvoltare Tehnică, Design și Producție.

automobilul stagiar (4)Motorul 1.4 TSI cu 92 kW (125 CP) și cutia DSG cu șapte trepte formează sistemul de propulsie. Roțile de 18 inci împrumutate de la Skoda Octavia sunt vopsite în negru și finisate cu dungi roșii. Puntea față este  prevăzută cu discuri de frână ventilate la interior şi perforate, iar caroseria pentru automobilul stagiar este finisată în „negru magic” metalizat, în contrast puternic cu elementele de design roșii. Prin proiectul Automobilul stagiar, Skoda a demonstrat în ultimii trei ani calitatea pregătirii profesionale pe care o oferă.

automobilul stagiar (3)
Automobilul stagiar cu numărul 3 – un coupé compact – demonstrează din nou talentul stagiarilor tineri care învaţă la Academia Skoda.

 „La fel ca şi la ultimele două proiecte, sunt din nou foarte mândru de ucenicii noștri profesioniști, de implicarea și competențele lor,” declară Bohdan Wojnar, Membrul Consiliului de Administrație Skoda responsabil pentru Resurse Umane. „Am dori să mulțumim tuturor celor care au susținut acest proiect.” Membrul Consiliului de Administrație Skoda responsabil pentru Producție, Michael Oeljeklaus adaugă: „Primele două automobile ale stagiarilor au demonstrat deja de ce sunt capabili ucenicii noștri. Automobilul unicat Skoda Atero nu face excepție.”

Într-o înregistrare video, stagiarii prezintă procesul de construcție al modelului unicat Skoda Atero

Articolul precedentAlfa Romeo Giulia de 5 stele
Articolul următorÎntâlnire Alfa Fest
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


1 × = sase