BMW-ul în care a fost împușcat 2Pac, scos la vânzare

0
68

1.500.000 de dolari. Atât costă BMW-ul în care a fost împușcat 2Pac. După atacul armat din anul 1996, BMW-ul a fost parcat, vreme de câțiva ani, într-un garaj din Las Vegas. Apoi a avut mai mulți proprietari.

BMW-ul în care a fost împușcat 2Pac (7)Ultimul proprietar s-a hotărât să-l restaureze, dar nu a uitat să monteze un panou în care se poate vedea urma unui glonț care a străpuns mașina. Acum, BMW-ul va fi scos la vânzare. Proprietarul a refuzat să organizeze o licitație și solicită 1.500.000 de dolari. Este convins că mașina are o poveste care îl va ajuta să obțină această sumă.

BMW-ul în care a fost împușcat 2Pac (3)În acest BMW se afla Tupac Amaru Shakur în noaptea de 7 septembrie 1996. Mașina era condusă de Suge Knight, unul dintre asociații celebrului rapper. La ora 22 și 55 de minute BMW-ul a fost oprit de polițiști. Oamenii legii i-au atenționat că muzica este prea tare, dar i-au lăsat să plece fără să-i amendeze. Atunci s-a făcut și ultima fotografie cu Tupac în viață.

BMW-ul în care a fost împușcat 2Pac (8)După 20 de minute de mașina celor doi s-a apropiat un Cadillac alb din care s-au tras mai multe gloanțe. Tupac a fost rănit grav și după șase zile a murit într-un spital din Las Vegas. Trupul său a fost incinerat, iar cenușa împrăștiată în Oceanul Pacific. Misterul atacului nu a fost elucidat nici până astăzi, existând o mulțime de variante care de care mai fanteziste. S-a spus că Tupac ar fi fost împușcat de mafioți sau din ordinul lui Puff Daddy. Există și o teorie conform căreia rapperul american și-ar fi înscenat moartea și ar trăi undeva în Cuba. „Moartea lui Tupac a avut mai multă audiență decât ultimul episod din Seinfeld” a explicat actorul Chris Rock, unul dintre adepții acestei versiuni.

BMW-ul în care a fost împușcat 2Pac (5)Această variantă este infirmată de polițistul care a ajuns primul la locul incidentului. Chris Carrol a fost ofițer de poliție 23 de ani și își amintește că l-a găsit pe Tupac în mașină, împușcat, sângerând abundent. „L-am întrebat dacă a văzut cine l-a împușcat. A tras aer în piept, ca și cum ar fi vrut să-mi spună cine este vinovatul, s-a uitat în ochii mei și a spus: „Du-te dracu! Când a venit ambulanța își pierduse cunoștința” își spune polițistul. Tupac este considerat de mulți cel mai mare rapper din toate timpurile. A ajuns chiar și în Cartea Recordurilor după ce a reușit să vândă peste 120 de milioane de albume, 65 de milioane doar în SUA.

BMW-ul în care a fost împușcat 2Pac (4)

 

Sursa foto: http://www.complex.com/

 

 

Articolul precedentVW Atlas R-Line: Titanul
Articolul următorPorsche 968: Ultimul unicorn
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− sase = 3