Brad Pitt, Will Smith și rulotele lor de lux

0
29

Brad Pitt și Will Smith sunt, fără îndoială, doi dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. Sunt adulați, răsfățați și foarte bogați, de vreme ce fiecare peliculă le aduce multe milioane de dolari în conturi. Cei doi fac eforturi uriașe pentru a-și ține viața privată departe de ochii publicului. Nu le iese mereu, dar cheltuiesc o avere în acest sens. În încercarea de a evita privirile indiscrete și-au cumpărat și două rulote de lux, pentru care au plătit multe milioane de dolari.

6000 de dolari. Atât a câștigat Brad Pitt în anul 1991 când a jucat rolul unui tâlhar sexy în filmul Thelma and Louise. 20 de ani mai târziu lucrurile sunt total schimbate. Brad Pitt este acum un star în toată puterea cuvântului, câștigă aproape 25 de milioane de dolari americani pentru fiecare peliculă și a câștigat mai bine de 200 de milioane de dolari doar din industria filmului, fără a mai pune la socoteală reclamele și alte investiții bănoase care l-au ajutat să-și sporească averea. Actorul deține mai multe proprietăți și, deși casele de producție îi oferă în timpul filmărilor, prin contract, cazări de lux, starul american a preferat să-și aducă rulota. Sigur că nu este vorba de o rulotă banală, ci de o casă pe roți, realizată la comandă. Prețul? Un milion de dolari! Locuința luxoasă are  living, dormitor, baie și bucătărie. Doar electrocasnicele au costat mai bine de 60.000 de dolari. Bucătăria este tip „open space”, desigur, care se integrează perfect într-un living destul de spațios. Așadar, rulota care are o lungime de aproape 15 metri este  confortabilă și luxoasă, iar Brad Pitt se simte aici ca acasă.

Will Smith, rulotă de 2,5 milioane de dolari
Will Smith nu s-a zgârcit nici el deloc în momentul în care și-a cumpărat o rulotă, acum mai bine de 20 de ani, iar această plăcere l-a costat 2,5 milioane de dolari. Jurnaliștii care au văzut locul spun că luxul oferit de acest motorhome rivalizează cu confortul oferit de o casă de multe milioane de dolari. Rulota a fost construită de Anderson Mobile Estates, o companie din SUA specia­lizată în producția unor vehicule de lux pentru camping, iar actorul american s-a implicat serios în personalizarea acesteia. Will Smith se poate desfășura pe două etaje.
La parter beneficiază de o bucătărie complex echipată, de un living, birou și o garderobă. O importanță deosebită a fost acordată sălii de baie, care beneficiază chiar și de saună și care a costat 25.000 de dolari. Pentru placa de granit din bucătărie a plătit câteva mii de dolari, iar investițiile în tehnologie i-au scos din conturi 125.000 de dolari. La etajul superior, o funcție specială ridică etajul cu încă un metru și transformă totul într-o sală de cinema cu 30 de locuri. Bineînțeles, aceasta poate fi folosită și ca sală de conferințe.

Elysium

Cele mai scumpe rulote din lume
Piața acestor rulote de lux este foarte dezvoltată pentru că există destul de mulți mușterii, deși prețurile sunt foarte mari. Cel mai mult costă modelul EleMMent Palaz­zo Superior care ajunge la trei milioane de dolari. Această „casă pe roți” este construită de fabricantul austriac Marchi-Mobile și are una dintre cele mai interesante cabine de șofer pe care le-am văzut la orice fel de vehicul. O altă caracteristică de remarcat este Sky Lounge, care apare cu o simplă apăsare de buton, oferind o punte pe acoperiș, cu pereți, cu pardoseală încălzită și mobilier de salon încorporat.

EleMMent Palazzo Superior

Furrion este o companie chinezească din Hong Kong și construiește produse tehnologice de ultimă generație pentru vehicule și case, dar în anul 2017 a propus un concept spectaculos. Elysium este o casă de lux, de aproape 14 metri, care costă un milion de dolari.
Dotările sunt spectaculoase: cadă cu hidromasaj, frigider cu vin, șemineu, bucătărie completă, dormitor matrimonial, ecran tactil și toaletă inteligentă.
Rulota are un heliport retractabil pe acoperiș, iar modelul cu elicopter inclus ajunge la 2,5 milioane de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− sase = 1