Bugatti a început livrarea supercar-ului Divo

0
58

Divo

Una dintre cele mai scumpe mașini din lume, Bugatti Divo, a început să ajungă la norocoșii proprietari.

Divo

Constructorul francez specializat în hypercar-ului, Bugatti, a început livrarea exclusivului model Divo. Bugatti Divo are 1500 CP și costă nu mai puțin de 5 milioane de euro.

Divo

După un proces de dezvoltare ce a durat doi ani, Bugatti a început să livreze exclusivul model Divo către norocoșii proprietari.

Doar 40 de exemplare au fost fabricate. Numele Divo este inspirat de pilotul Bugatti Albert Divo, care a concurat pentru marca franceză în 1928, obținând două victorii în celebra cursă Targa Florio.

„Fiecare client al modelului Divo deține deja un Chiron, cunoaște marca noastră și este un entuziast Bugatti. Clienții noștri au înțeles imediat abordarea sportivă a lui Divo și au sprijinit proiectul nostru”, a declarat Stephan Winkelmann, președintele Bugatti.

Impresionantul hypercar folosește același motor W16 de 8.0 litri preluat de la modelul Bugatti Chiron. Pentru Divo, propulsorul dezvoltă nu mai puțin de 1.500 CP. Transmisia este asigurată de o cutie automată cu șapte trepte, iar viteza maximă a fost limitată electronic la 380 km/oră.

Divo dispune de un eleron activ, ce își schimbă poziția în funcție de apăsarea aerodinamică necesară, iar la frânare acționează ca sistem suplimentar de frânare.

Foto: Bugatti

http://www.autotestmagazin.ro/cele-mai-scumpe-masini-noi/

http://www.autotestmagazin.ro/bugatti-ul-marilor/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


8 × patru =