Camping la purtător

0
274

Mini a prezentat un sistem mobil de campare format din port­­bagajele de plafon și sistemele de transport pentru montarea cortului de acoperiş pentru MINI Cooper SE Countryman ALL4 şi MINI Cooper SE.

Vacanţele în regiune şi călătoriile de descoperire prin mediul rural local vor continua să fie pe lista priorităţilor pentru mulţi oameni care caută relaxare în vara anului 2021. Dorinţa de evadare în natură inspiră, de asemenea, o preferinţă pentru camping. Aceste tendinţe de vacanţă sunt benefice pentru echilibrul ecologic, mai ales atunci când sunt combinate cu o mobilitate durabilă.
Britanicii de la Mini s-au gândit să ofere, în combinație cu modele electrificate din gamă, o serie de accesorii speciale pentru clienții dornici de ieșiri în natură cu mașina.
Producătorul oferă două modele cu sistem de propulsie electrificat şi echipamente opţionale potrivite pentru cei care doresc să fie flexibili şi foarte eficienţi pe şosea: MINI Cooper SE Countryman ALL4 cu sistem plug-in hybrid şi MINI Cooper SE cu propulsie electrică.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 cu sistem plug-in hybrid şi MINI Cooper SE cu propulsie electrică formează o flotă ecologică de automobile destinate turismului în natură.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 folosește un sistem plug-in hybrid format din motorul pe benzină de 1,5 litri cu trei cilindri și motor electric alimentat de o baterie de 10 kWh. Puterea totală este de 220 CP. Modelul dispune de tracțiune integrală și poate fi echipat cu bare de prindere pe plafon pe care poate fi montat un cort de acoperiș.
Sistemul de cort permite înnoptarea în natură alături de mașină, fără a mai fi nevoie de cazare suplimentară. Cortul special poate fi ridicat în câteva secunde. După eliberarea dispozitivelor de siguranţă de pe carcasă, structura acestuia se ridică automat cu ajutorul amortizoarelor cu gaz. Cele opt trepte ale scării rabatabile din aluminiu pot fi urcate la fel de repede. În interior, există două locuri confortabile de dormit. Vara, când este cald, ferestrele pot fi rulate şi, datorită plaselor de ţânţari din faţa lor, nicio insectă nu poate pătrunde înăuntru.
Modelul MINI Cooper SE are un motor electric de 184 CP, iar energia electrică este stocată într-o baterie de 28,9 kWh (net). La fel ca și fratele său SUV mai mare, și modelul electric Cooper SE poate fi echipat cu bare de plafon. Un cort pe măsură poate fi găsit în gama de accesorii Mini originale. Chiar dacă nu este cel mai practic model Mini, Cooper SE oferă un spațiu în portbagaj specific modelelor hatch, volumul de încărcare fiind de 211 litri. Dacă rabatăm bancheta, volumul crește la 731 litri.
Energia electrică din bateriile lui Mini Cooper SE poate alimenta și o ladă frigorifică, un espressor portabil sau un sistem audio. La nevoie, majoritatea locurilor de campare oferă acum și posibilitatea încărcării unui automobil electric.
Corturile de plafon din gama de accesorii Mini sunt furnizate de fabricantul italian AutoHome. Atunci când cortul este strâns, acesta este stocat în spațiul special de depozitare montat pe plafonul mașinii, ce se aseamănă cu un portbagaj suplimentar montat pe acoperiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− 3 = trei