Ce completezi în declarația pe propria răspundere când mergi la ITP

0
36

Conform recomandărilor reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne și ale Grupului de Comunicare Strategică, în vederea deplasării către reprezentanțele RAR sau către stațiile ITP autorizate, puteți bifa în declarația pe propria răspundere punctul 2, respectiv „asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor”.

Toate reprezentanțele Registrului Auto Român din țară au fost dezinfectate cu substanțe profesionale și autorizate pentru limitarea răspândirii COVID-19. Dezinfecția s-a efectuat în toate spațiile în care au acces clienții, dar și în zonele administrative și de birouri.

În această perioadă, reprezentanțele Registrului Auto Român din întreaga țară funcționează în condiții normale și conform programului obișnuit.

RAR a stabilit reguli speciale de comportament în toate reprezentanțele, iar mesajele informative sunt afișate în locuri vizibile pentru clienți. Vă rugăm să le respectați cu strictețe!!!

Instituția limitează interacțiunea dintre clienți și reprezentanții RAR, autovehiculele sunt preluate de ingineri, iar la casierie aveți posibilitatea de a achita prestația cu cardul bancar.

ITP rămâne un demers responsabil și obligatoriu pentru întregul angrenaj al siguranței în trafic.

http://www.autotestmagazin.ro/extinderea-valabilitatii-certificatelor-de-atestare-ale-inspectorilor-itp-si-ale-conducatorilor-de-ateliere-auto/

http://www.autotestmagazin.ro/sistem-de-inregistrare-video-obligatoriu-pentru-statiile-de-itp/

Articolul precedentEmanuel Gyenes – Prințul deșertului
Articolul următorCurățarea mașinii. Protecția împotriva pericolului nevăzut
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− doi = 5