„Cel mai frumos SUV electric”, prezentat de chinezi

0
118

Chinezii au intrat de multă la luptă cu cele mai tari branduri auto din lume. Prețul scăzut a fost mereu un argument serios, dar în ultimii ani au existat progrese serioase și la capitolul aspect. Unul dintre exemple este Hongqi E115. Asiaticii susțin că este „cel mai frumos SUV electric”.

„Cel mai frumos SUV electric”, așa este prezentat acest model. Hongqi E115 este un brand premium auto care și-a propus să rivalizeze cu BMW, Audi și Mercedez-Benz. Fanii au văzut prima oară fără „costum de camuflaj” un Hongqi E115. Și au fost foarte încântați chiar dacă modelul de producție seamănă tare cu mult cu conceptul care a fost prezentat la „Salonul Auto de la Guangzhou” de anul trecut.

„Cel mai frumos SUV electric” se remarcă printr-o grilă mare, faruri subțiri LED și prin linia alungită a acoperișului. Și în partea din spate există câteva elemente care aduc aminte de concept: stopuri cu forme similare și o bară de lumini LED.
Interiorul te duce cu gândul la o cabină de navă spațială. Acolo ecrane digitale și multă tehnologie. Ai un ecran tactil pentru sistemul de climatizare, unul pentru sistemul infotainment, plus un instrumentar de bord complet digital.

Hongqi E115 este un SUV despre care jurnaliștii chinezi scriu că va măsura 5.160 mm lungime, 2.000 mm  lățime și 1.730 mm înălțime, cu un ampatament masiv, demn de o limuzină, ce ajunge la 3.250mm.

„Cel mai frumos SUV electric”, autonomie de 600 de kilometri

Hongqi E115 va ajunge pe piață cu două motoare electrice, unul care furnizează 215 CP și 350 Nm cuplu, și un al doilea care oferă 295 CP și un cuplu de 420 Nm. Aceste motoare vor fi alimentate de o baterie de 92,4 kWh. Rezultatele sunt grozave: sprint 0-100 km/h de 4 secunde și o autonomie de 600 kilometri.

Un lucru este cert. După ani de muncă și investiții, productătorul chinez este gata de o lovitură importantă și pe acest segment al SUV-urilor electrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


1 − unu =