Emanuel Gyenes, locul 14 la Dakar

0
54

Emanuel GyenesPerformanță extraordinară pentru un motociclist român. Emanuel Gyenes a terminat pe locul 14 la Dakar, în cel mai dur raliu din lume.

Emanuel Gyenes (2)Este cea mai bună clasare a lui Gyenes, la Dakar, după ce în anul 2012 a terminat cursa pe locul 17. Clasa moto a fost câștigată australianul Toby Price de la KTM. Competiția auto a fost câștigată de un nume de legendă: Stephane Peterhansel a reușit cea de-a 12 victorie. Francezul este la al șaselea trofeu la clasa auto, după ce adunase tot atâtea succese pe motocicletă. Peterhansel a condus un Peugeot și a adus mărcii franceze prima cupă după 26 de ani de secetă.

Emanuel Gyenes (3) Emanuel Gyenes (1)

Articolul precedentMihai Constantinescu în vizită la RAR
Articolul următorFord Ranger: Gata… de orice!
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ noua = 17