Fashion by Alfa Romeo

0
74

Chiar dacă se află pe pământ britanic, Alfa Romeo nu se rezumă doar la mașini. Iar când este vorba despre modă, stilul italian poate fi reinterpretat, cu succes, într-o manieră proprie în regatul marelui Will.

Cine a reușit acest lucru? O tânără în vârstă de 22 de ani, pe nume Janine Clark, studentă la Fashion Design, a fost aleasă, dintre cinci finaliști, cel mai bun tânăr designer al anului de către reprezentanții locali ai Alfa Romeo. Ceremonia și spectacolul de modă au avut loc la Edinburgh, alegerea fiind făcută de către un juriu expert, în parteneriat cu renumitul St Andrews Charity Fashion Show. Janine a creat o colecție remarcabilă, de patru piese, inspirată de paleta de culori a Alfa MiTo, folosindu-se de un concept, reinventat, al siluetelor din anii ’40, pentru a crea tendințele de toamnă-iarnă pentru podium.

Finaliștii au avut ca cerință să se concentreze pe brandul Alfa Romeo ca expresie a modei, cu atenție specială pentru tema „nepământeană”, un concept al redescoperirii trecutului.
La acceptarea premiului, Janine a spus: „Prezentarea în fața juriului a fost cu adevărat intimidantă, dar am fost atât de bucuroasă să-mi arăt colecția și sunt foarte mândră că am câștigat acest premiu. Au fost urcușuri și coborâșuri pe parcursul întregului proces, dar am iubit fiecare minut din el și sunt entuziasmată să-mi văd colecția pe podium. Concurența a fost acerbă și nu pot să cred că am câștigat. Ce am sperat să obțin prin designul meu a fost să utilizez detalii subtile, care să capteze liniile sofisticate frumoase și stilul italian al Alfa Romeo”.
Prezentând-o pe Janine cu premiul său, ce a inclus 1.000 de lire sterline și finanțare pentru producerea unei colecții de îmbrăcăminte, destinată Muir Maxwell Trust (organizație ce se ocupă cu tratarea și reintegrarea în societate a epilepticilor), Damien Dally, Head of Brand al Alfa Romeo Marea Britanie, a spus: „Jeanine și-a meritat premiul, din moment ce atenția sa pentru detalii a fost excepțională, iar pasiunea pentru creațiile sale a ieșit în evidență. Ea a captat spiritul brandului Alfa Romeo, dar și-a adăugat și propriul stil, pentru a crea o colecție cu adevărat unică. Standardele au fost foarte înalte anul acesta și toți cei cinci finaliști ar trebui să fie mândri de ei, oricare dintre ei putând fi un câștigător merituos. Premiul este la al doilea său an și suntem încântați să lucrăm cu St Adrews, pentru a sprijini talentele modei din Marea Britanie. Sunt sigur că toți finaliștii noștri au un viitor strălucit în față”.
Vestimentația creată de cei cinci finaliști nu a fost prezentată numai la Edinburgh Awards, ci a putut fi văzută și pe podiumul de la St. Andrews Charity Fashion Show, cel mai mare spectacol de modă pentru studenți din Marea Britanie, făcut faimos de ducesa de Cambridge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


8 − = sapte