Femei celebre și mașinile din viața lor

0
59
Brigitte Bardot

„Diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor”, cânta Marlyn Monroe, însă multe dintre divele Hollywoodului au înlocuit briliantele cu mașini, bijuterii pe patru roți. Auto Test Magazin vă dezvăluie lista femeilor faimoase și bogate și mașinile din viața lor.

Șoferiță pasionată, cea mai cunoscută blondă din lume, Marlyn Monroe, a deținut un număr impresionant de automobile. În 1948, pe vremea când se numea Norma Jean, a avut prima mașină, un Ford Super Deluxe convertible, urmată de un Cadillac alb, decapotabil. Marlyn avea o pasiune pentru mașinile simple, elegante, albe sau neagre. Deseori, își conducea Land Roverul în deșertul Nevada, în timp ce pentru plimbările zilnice prefera un Jaguar XK 140 Cabrio sau Mercedesul 220 S Cabrio. Însa, inima ei a rămas credincioasă unei singure mașini, clasicului Ford Thunderbird convertible, de culoare neagră.

Elizabeth Taylor

Actrița icon a luxului, Elizabeth Taylor, a fost căsatorită de 8 ori dar a fost fidelă timp de 20 de ani mașinii sale, un Rolls Royce Silver Cloud II. Atunci când a cumpărat automobilul, Elizabeth, a pus condiția ca nuanța caroseriei (Smoke Green) să fie identică cu nuanța rochiei pe care a purtat-o la nunta cu Fischer. Alintată „Zeița verde”, mașina a călătorit la Roma, cu ocazia filmărilor la „Cleopatra” și a rămas cunoscută ca „Smaraldul pe 4 roți al lui Elizabeth Taylor”.

Brigitte Bardot

Brigitte Bardot, diva liberă a cinematografiei franceze, conducea un luxuos Rolls-Royce Silver Cloud II .Culoarea inițială a mașinii era albastru închis dar Brigitte a vopsit-o, în timp ce locuia la Paris, în culoarea alb. Actrița a devenit sursă de inspirație pentru Ferrari, care a denumit una dintre cele mai frumoase mașini (365 GT4 Berlinetta Boxer), după numele ei, BB.

Marlene Dietrich lângă un alt automobil pe care l-a îndrăgit – 1934 Cadillac V16 Fleetwood Town Cabriolet

În data de 14 aprilie 1930, Marlene Dietrich a sosit la Hollywood. Cei de la Studioul de filme 20th Century au întâmpinat-o cu un buchet de flori și un cadou pe măsură, un automobil Rolls-Royce Torpedo Transformal Phaeton, de culoare verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


6 − doi =