Fiat 500, coafat cu 75.000 de lire sterline

0
64

Ras, tuns şi frezat? Nu este cazul acestui Fiat 500 care a fost acoperit cu o sută de kilograme de păr uman. Năstruşnica idee îi aparţine unui designer italian.

fiat 500 (8)Maria Lucia Mugno a cumpărat părul cu 75.000 de lire sterline şi i-au trebuit 20 de zile ca să-şi ducă planul la bun sfârşit. A durat ceva timp, dar rezultatul este spectaculos. Înainte să fie pus pe maşină, părul a fost spălat, foarte bine uscat, dezinfectat şi chiar vopsit.

fiat 500 (4)

Această schimbare de look a ajutat maşina să ajungă în Cartea Recordurilor. Nu o dată, ci de două ori. Prima oară în anul 2010, iar a doua oară în 2014 după ce a primit şi o pălărie confecţionată tot din păr uman.

fiat 500 (1)Chiar dacă are peste o sută de kilograme de păr, micuţul Fiat 500 se poate deplasa fără probleme pe drumurile publice. Cel mai des poate fi văzut la televizor, Fiatul fiind expus într-o emisiune tv de mare succes. Maşina va fi scoasă la licitaţie, iar casa care se ocupă de această operaţiune a anunţat că preţul de pornire este de 100.000 de lire sterline. Cumpărătorii sunt anunţaţi că maşina funcţionează impecabil, dar au fost avertizaţi că nu este bine să o scoată la plimbare atunci când plouă. „Dacă nu aveți o umbrelă, nu ar fi bine să mergeți cu părul ud” a spus unul dintre fanii mașinuței.

fiat 500 (2)fiat 500 (6)

Sursă foto

Articolul precedentMegane Sport GT: MEGAnăzdrăvan
Articolul următorGina Pistol: „Visul meu a fost să-mi cumpăr un Tico”
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− 5 = patru