Harta actualizată a obiectivelor de infrastructură rutieră din România

0
78

Informațiile referitoare la stadiul de realizare al obiectivelor de infrastructură gestionate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere se pot obține de acum rapid prin accesarea hărții publicate pe SITE-ul companiei sau prin utilizarea ACESTUI link-ului.

Datele prezentate pentru fiecare obiectiv vor fi actualizate bilunar.

„În iarnă am cerut conducerii CNAIR ca pe lângă harta care prezintă starea drumurilor, să găsească cât mai repede o modalitate prin care românii să știe în orice moment pe ce sunt cheltuite fondurile publice. Noua hartă pe care au publicat-o acum este un pas înainte și mă voi asigura că nu va fi sigurul pas spre simplificarea accesului cetățenilor la informațiile publice gestionate de unitățile MTIC” a spus ministrul Lucian Bode.

O altă veste bună pentru contribuabili este cea anunţată ieri de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii  şi Comunicaţiilor: Pe Autostrada Soarelui au fost ridicate restricțiile de circulație, care au fost instituite ca urmare a lucrărilor efectuate, și au fost realizate marcajele rutiere necesare desfășurării circulației în condiții de siguranță.

Sursa: Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Rutiere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


4 × = treizeci doi