Lavinia Pârva: Nu mi-e frică să conduc singurică

0
69

lavinia parva (3)Frumoasă, elegantă și talentată. O descriem aici pe Lavinia Pârva una dintre țintele preferate ale presei mondene. Logodnica lui Ștefan Bănică Jr. a reușit ,însă, să se țină departe de numeroasele scandaluri din agitatul showbiz românesc. Mai mult, proiectele în care este implicată se bucură de succes. Lavinia și-a deschis o școală pentru tinerele talente și a lansat și un nou single. Pentru atâta „alergătură” este clar că ai nevoie de talent la volan și de o mașină bună. Cum se descurcă? Aflăm imediat!

lavinia parva (1)Auto Test: Îţi mai aminteşti prima ta maşină? Cum era?
Lavinia Pârva: Da, era Volks­wagen Golf 6, negru, cutie manuală. O maşină foarte bună şi practică. Am ales acest model pentru că maşina pe care am învățat să conduc era asemănătoare şi într-un fel mi-a fost mai uşor.
Auto Test: Cum te-ai descurcat la primele ore de condus? Ai luat greu permisul?
Lavinia Pârva: Nu am crezut niciodată că voi deveni şoferiţă în adevăratul sens al cuvântului, însă proverbul „niciodată să nu spui niciodată” mi-a dat peste nas. La primele ore cred că am fost uşor inconştientă, dar, paradoxal, asta m-a ajutat să devin o şoferiţă precaută şi vigilentă. La început, prietenii glumeau şi îmi spuneau să îi anunţ înainte de a ajunge la întâlnirea cu ei, pentru a-şi muta maşinile aflate în pericol la sosirea mea.
Auto Test: Ai avut parte de incidente în trafic? Îţi place să conduci cu viteză?
Lavinia Pârva: Am zgâriat maşina de foarte multe ori, la început aproape în fiecare zi se întâmpla ceva. Însă niciodată ceva grav. Cu timpul am început să înţeleg şi să învăţ multe lucruri, să fiu relaxată şi precaută în acelaşi timp. Nu conduc cu viteză nici acum, după nişte ani de experienţă.
lavinia parva (4)Auto Test: Faptul că eşti persoană publică te-a ajutat vreodată la „întâlnirile” cu poliţiştii rutieri?
Lavinia Pârva: M-a ajutat ca evoluţie în regulile de circulaţie prin câteva amenzi usturătoare atunci când am parcat în locuri nepermise, de exemplu. Amenzi care mi-au fost de mare ajutor pe parcurs. Acum sunt mult mai atentă la regulile de circulaţie.
Auto Test: Ce maşini ai condus de-a lungul timpului?
Lavinia Pârva: Volkswagen Golf, Volkswagen Touareg și Nissan Juke.
Auto Test: Ce maşină ţi-ar plăcea să conduci?
Lavinia Pârva: Îmi place maşina mea de acum – Nissan Juke. Este perfectă pentru mine.
Auto Test: Ai călătorit mult atât în ţară, cât şi în străinătate. Unde ţi-a plăcut cel mai mult? Te-ai întoarce în acel loc?
Lavinia Pârva: Am avut ocazia să văd multe locuri superbe, însă, dacă ar fi să mă întorc în unul dintre ele şi chiar să trăiesc acolo, aş alege Barcelona.
Auto Test: Ai lansat mai multe albume. Care este piesa ta preferată? Cu cine ai lucrat cel mai bine?
Lavinia Pârva: Am lucrat cu majoritatea producătorilor din România. Mi-e greu să numesc unul, pentru că fiecare a avut şi are un mod unic de a lucra şi un farmec aparte. Important este că s-au legat prietenii frumoase şi au ieşit piese de care publicul meu se bucură astăzi. Cât despre cântecele mele, le iubesc pe toate. Acum, de pildă, am lansat piesa „Aroma del amor”, în care cred foarte mult. Este o piesă cu un aer exotic, latino, iar în videoclip îl avem ca protagonist pe Lucas Molinas, un dansator profesionist de Flamenco. Pe pagina mea de facebook, Laviniaofficial, puteţi asculta şi urmări videoclipul nostru.
lavinia parva (1)Auto Test: Cum te relaxezi după o zi plină de muncă?
Lavinia Pârva: Citesc, mă uit la filme, ascult muzică şi mă plimb cu rolele.
Auto Test: Unde te poate vedea lumea în următoarea perioadă?
Lavinia Pârva: La TV cu promovarea noului cântec, iar concertele le anunţ periodic pe pagina mea de facebook.
Auto Test: Ce planuri ai?
Lavinia Pârva: De curând am deschis o Școală-Studio de Dezvoltare Artistică pentru copii, numită New Talents by Lavinia. Acest proiect îmi umple sufletul de bucurie. Aici, copiii îşi dezvoltă abilităţile artistice prin cursuri de canto, tehnică vocală, prezență scenică, dans, vestimentaţie şi producţie muzicală. Am o satisfacţie enormă să văd cum evoluează aceşti copii sub ochii mei. Iar pe plan muzical am multe proiecte în lucru.

Articolul precedentAna Maria Brânză: En garde!
Articolul următorApple Titan, maşina electrică a viitorului?
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


4 × cinci =