Mașina lui Elton John a fost scosă la vânzare

0
81

 Mașina lui Elton John se vinde tare scump. O casă de licitații vrea să obțină cel puțin 500.000 de lire sterline pe un superb Bentley S1 Continental care a aparținut celebrului star britanic, sir Elton John.

Sir Elton John a cumpărat automobilul în anul 1976 și l-a condus vreme de 25 de ani. „Este cea mai frumoasă mașină proiectată vreodată” spunea cântărețul care a decis să-i îmbunătățească interiorul și să o doteze cu aer condiționat și o instalație audio modernă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Și totuși, în anul 2001, această „mașină frumoasă” a ajuns în garajului altui personaj celebru: Lordul Alan Sugar și-a cumpărat acest Bentley și a recunoscut că l-a încântat idee că a fost condusă de Elton John. Lord Sugar s-a plictisit repede. A condus mașina doar o mie de mile în șase ani și apoi s-a hotărât să o vândă. A obținut pe ea 145.000 de lire.

Acum casa de licitații vrea să obțină de trei ori mai mult și nu este exclus să reușească. De-a lungul vremurilor, mașinile lui Sir John s-au vândut foarte bine. Una dintre ele, un Rolls Royce Phantom de culoare roz, din anul 1960, se află și în faimoasa colecție a lui Ion Țiriac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


5 + = noua