Mașina lui Paul Walker va fi scoasă la licitație

0
51

Mașina lui Paul Walker va fi scoasă la licitație luna viitoare. Este vorba de un model Porsche 911 Carrera RS 2.7, fabricat în anul 1973, pe care actorul l-a cumpărat în anul 2011. Mașina este echipată cu un motor de 210 cai.

Mașina lui Paul Walker va fi scoasă la licitație. Actorul din „Fast & Furious” a cumpărat-o în anul 2011

Actorul Paul Walker a fost un mare fan al mărcii Porsche. De altfel și când a murit, în anul 2013, într-un accident de mașină, conducea un astfel de bolid. Fanii lui pot cumpăra una dintre mașinile favorite ale actorului din celebra serie „Fast & Furious”. Este vorba despre un superb Un Porsche 911 Carrera RS 2.7. Automobilul l-a cumpărat în anul 2011 și este într-o stare foarte bună deși a fost fabricat în anul 1973, iar reprezentanții casei de licitații susțin că au toate actele care să-i susțină autenticitatea. Are la bord doar 93,774 de kilometri și este echipat cu un motor boxer cu șase cilindri, natural aspirat, care produce 210 cai putere.

Caroseria este vopsită într-o nuanță de galben aprins cu accente negre și are multe elemente cromate, specifice perioadei de fabricație. Interiorul și trenul de rulare au fost refăcute în ateliere de renume. Mașina este mai ușoară decât un 911 standard. Acest lucru se realizează cu ajutorul panourilor mai subțiri și a geamurilor mai ușoare. În partea din spate este montat un spoiler.

Licitația va avea loc luna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


6 − trei =