Măști viziere făcute de Mazda pentru domeniul medical

0
283

Mazda Motor Corporation va furniza măști viziere profesioniștilor din domeniul sănătății care lucrează în unitățile medicale din prima linie în stoparea pandemiei. Producerea lor face parte din eforturile constructorului japonez în prevenirea răspândirii noului coronavirus și vor fi utilizate, de asemenea, în fabricile Mazda, cât și în unitățile afiliate, în special la cele în care asigurarea unei distanțe sociale adecvate este dificilă.

Proiectul este simplu, o ramă circulară pe care este montată viziera de protecție, dar beneficiază de o calitate a materialelor și de un design în conformitate cu standardele japonezilor. Echipamentul de protecție a fost dezvoltat astfel încât persoanele care sunt angajate în activități de grup, cum sunt profesioniștii din domeniul medical sau lucrătorii de pe linia de producție, pot purta acest echipament pentru perioade îndelungate de timp și cu un disconfort minim pentru fețele lor. Utilizând polipropilena, un material pe care Mazda îl folosește pentru fabricarea unor bare de protecție pentru vehicule, viziera oferă durabilitate, precum și o bună capacitate de montare. Designul măștii permite atașarea unei curele de cauciuc la ecranul de față, care permite ajustarea acesteia în funcție de preferințele personale ale utilizatorului. În plus, gradul mare de transparență al peliculei de protecție asigură o vizibilitate de înaltă definiție și astfel permite ca operațiunile tehnologice sau lucrările care necesită o mare precizie sau finețe să fie realizate fără stres.

„Mazda s-a pregătit să producă și să ofere scuturile medicale pentru față, ca parte a efortului de colaborare între industrie și guvern”, a spus Raita Nishiyama, Executive Advisor Mazda. „Aceste protecții de față sunt destinate utilizării fără probleme a tuturor profesioniștilor din domeniul sănătății care lucrează neobosit pe linia medicală pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Fiind o companie înrădăcinată în Hiroshima, Mazda este hotărâtă să contribuie în continuare la prevenirea extinderii ulterioare a infecției în comunitățile locale.”

Foto: Mazda

http://www.autotestmagazin.ro/ajutor-din-partea-industriei-auto-v/

 

http://www.autotestmagazin.ro/ajutor-din-partea-producatorilor-auto/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


cinci − = 3