Mercedes Benz X-Class- pick-up pentru familie

0
67
Mercedes-Benz Concept X-CLASS stylish explorer (rechts) und Mercedes-Benz Concept X-CLASS powerful adventurer (links) // Mercedes-Benz Concept X-CLASS stylish explorer (right) and Mercedes-Benz Concept X-CLASS powerful adventurer (left)

Mercedes Benz (2)Mercedes Benz intră pe un teritoriu complet nou. Mercedes Benz X-Class va fi primul pick-up adevărat din istoria mărcii după ce, în anii precedenți, au mai existat câteva versiuni de caroserie asemănătoare. Producătorul german este deocamdată secretos și nu a oferit prea multe vești despre noul produs. Până acum am avut doar câteva fotografii, iar de câteva zile a apărut și un filmuleț în care  Mercedes Benz X-Class înfruntă furtuni, dune de deșert și pante abrupte.

https://www.youtube.com/watch?v=-Ww8khzqBT4

Nu mai este mult până vom vedea produsul în toată splendoarea lui. Lansarea este programată pe 18 iulie 2017, iar în Marea Britanie se pot face deja rezervări contra sumei de o mie de lire sterline. Inginerii de la Mercedes lucrează de mai bine de doi ani la acest proiect.

Mercedes Benz (6)

Mercedes Benz este primul constructor premium care atacă acest segment și specialiștii sunt convinși că va fi un adversar redutabil pentru Toyota Hilux și Volkswagen Amarok. Care îi este publicul țintă pentru Mercedes Benz X-Class? Clienții care doresc un vehicul premium, dar care au înclinații pentru aventuri și călătorii pe cărări mai puțin umblate.

Mercedes Benz (7)Vă spuneam că informațiile oficiale nu oferă prea multe detalii. Jurnaliștii de specialitate au aflat că noul Mercedes va dispune de propulsoare diesel și pe benzină cu patru cilindri, dar și de un V6 de mare putere, anunțat ca o mare realizare în domeniu. Alte detalii tehnice găsiți aici.

Mercedes Benz (1)Sursa foto: http://www.trustedreviews.com

Articolul precedentLumea Dacia: Sport, voie bună și mașini
Articolul următorBMW X2, inovație pe două roți
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


2 + = unsprezece