Mini Opel

0
39

Cu o lungime de 3,7 metri, 1,72 metri lățime (fără oglinzi) și ampatament de 2,31 m, Opel Adam cu trei uși este adaptat pentru mediul urban și poate transporta patru persoane, care se vor bucura de un spațiu interior generos. Opel are deja un reprezentant în segmentul A, Agila, dar noul model se adresează clienților preocupați de tendințele moderne, de lifestyle.

Adam introduce o abordare complet nouă a nivelelor de echipare. În loc să aleagă între versiunile „clasice”, clienții vor opta pentru una dintre cele trei „stări de spirit” sau „lumi”: JAM este neconvențională, la modă și plină de culoare, GLAM oferă o configurație elegantă, rafinată și sofisticată, iar SLAM îi atrage pe cei cu o atitudine energică și sportivă. Cele trei variante au un potențial de personalizare și de combinare practic nelimitat, oferind o paletă largă de vopsele pentru caroserie și trei culori pentru acoperiș, nuanțe diverse pentru interior, elemente decorative și capitonaje variate ale plafonului iluminat cu o rețea de LED-uri asemănătoare unor steluțe.

Noul model va fi disponibil cu trei motoare pe benzină (1,2 litri 70 CP, 1,4 litri 87 CP și 1,4 litri 100 CP), combinate cu o transmisie manuală cu 5+1 trepte de viteză. Toate propulsoarele sunt echipate cu pachetul ecoFLEX, inclusiv sistem Start/Stop de reducere a consumului de carburant. Ulterior, Adam va primi o nouă generație de motoare pe benzină, turbo, de cilindree mică.

Jantele noului model pot avea dimensiuni între 15 și 18 inci, iar servodirecția include modul CITY, dedicat rulării în oraș, ce sporește gradul de asistare a direcției la viteze scăzute. Sistemul de stabilitate ESP este standard.

Opel Adam va ajunge în showroom-uri în ianuarie 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


doi + 4 =