Nișa aduce succesul

0
59

Fabia e prea mică, iar Octavia, prea mare? Atunci Rapid este soluția! Cel mai nou model Skoda a ajuns pe piața din România și atrage prin spaţiul interior surprinzător de generos, în ciuda dimensiunilor exterioare compacte (4,48 metri lungime, 1,70 metri lăţime). Cu o formă originală (sedan cu hatchback), Skoda Rapid poate transporta până la cinci persoane și are o capacitate a portbagajului de 530 litri, ce poate fi majorată prin rabaterea fracționată a banchetei.

Modelul dispune de trei niveluri de echipare (Active, Ambition și Elegance, în această ordine crescătoare), cu patru motoare pe benzină (1.2 MPI 75 CP; 1.2 TSI 86 CP; 1.2 TSI 105 CP și 1.4 TSI 122 CP) şi un propulsor diesel (1.6 TDI 105 CP). Cele două motoare pe benzină mai puțin puternice, precum și TDI-ul sunt cuplate la cutii de viteze manuale cu 5+1 trepte. 1.2 TSI 105 CP este oferit cu transmisie manuală cu 6+1 trepte, iar cel mai puternic propulsor a primit o cutie de viteze semiautomată DSG cu 7+1 trepte și dublu ambreiaj.

Skoda Rapid pornește de la un preț de 11.990 euro, cu TVA, echiparea sa de bază cuprinzând instalaţie de aer condiţionat, ABS, sistem electronic de stabilitate ESC, şase airbag-uri, închidere centralizată, geamuri electrice faţă și sistem audio radio-CD cu MP3 player.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


patru × = 28