Noul BMW i7, sedință foto spectaculoasă pe scena Operei din Budapesta -VIDEO

0
52

Noul BMW i7 a avut parte de o lansare spectaculoasă în Ungaria. Automobilul a avut parte de o ședință foto spectaculoasă pe scena Operei din Budapesta. BMW i7 este varianta electrică a celei de-a șaptea generații de BMW Seria 7.

Noul BMW i7, apariție superbă pe scena Operei din Budapesta

Ne întrebăm de multe ori de ce marile companii reușesc să-și vândă produsele cu atât de multă ușurință. Unul dintre exemple l-am văzut în Ungaria, când a fost lansat noul BMW i7. A fost o prezentare fără multe zorzoane, fum și zgomot. Doar o ședință foto! Pe scena Operei din Budapesta. Palatul Ybl de pe Bulevardul Andrássy și-a redeschis porțile în luna martie a acestui an, după o renovare completă, așa că noul BMW i7 a avut parte de un decor frumos. BMW i7 este vârful de gamă al producătorului de automobile german

Parteneriatul cultural dintre Opera și BMW Group Ungaria este în desfășurare de mai bine de șapte ani, iar în această perioadă compania a realizat aici mai multe ședințe foto, evenimente și activități. Producătorul are și alte parteneriate similare cu Opera Bavareză de Stat din München, Opera de Stat din Berlin, Opera Regală din Londra sau Teatrul Scala din Milano.

BMW i7 este varianta electrică a celei de-a șaptea generații de BMW Seria 7. Versiunea xDrive60 este propulsată de două motoare electrice, care dezvoltă o putere totală de  544 de cai putere și 745 Nm de cuplu. Viteza maximă este de 240 km/h, iar bateria are o autonomie de până la 625 de kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× cinci = 10