Noul Hyundai Kona Electric – valoare reziduală crescută

0
116

Vești bune pentru pasionații de Hyundai Kona Electric. Datorită actualizărilor recente, modelul va avea o valoare reziduală îmbunătățită, conform unui studiu independent publicat în ghidul Autovista Intelligence.

Acum dispune de un nou sistem de infotainment de 10,25 inchi cu Bluelink, dotări avansate de conectivitate, precum și de un sistem trifazic cu o putere de până la 10,5 kW disponibil la bord, pentru îmbunătățirea timpului de încărcare. Noile specificații ale anvelopelor contribuie la extinderea autonomiei cu până la 8%, ajungând astfel la 484 de kilometri (conform testelor WLTP).
Astfel, conform prognozelor, după o perioadă de utilizare de 3 ani și 60.000 de kilometri, valoarea medie crește cu 6,4% față de versiunea precedentă a modelului.
Unul dintre atuurile lui Kona Electric este autonomia generoasă asigurată de bateria de 64 kWh care poate parcurge până la 484 de kilometri cu o singură încărcare, iar versiunea de 39 kWh asigură autonomie de până la 305 kilometri.

„Kona Electric oferă una dintre cele mai generoase autonomii din clasa sa, sisteme avansate de conectivitate și de siguranță, dar și un design remarcabil. Toate acestea au un impact pozitiv asupra valorii reziduale”, a declarat Olivier Ferry, Head of Corporate Sales & Remarketing – Hyundai Motor Europe. „Valoarea reziduală este susținută și de garanția de 5 ani fara limita de kilometri, completată de garanția de 8 ani sau 160.000 de kilometri pentru bateria de înaltă tensiune, care transformă Kona Electric într-o ofertă convingătoare pe termen lung pentru clienții noștri.”

Conform datelor studiului menționat, modelul Kona Electric își va menține în medie 47,2% din valoarea inițială. Pentru a prognoza prețul autovehiculului, după 3 ani și 60.000 de kilometri, au fost luate în considerare informații precum: prețul inițial de vânzare, mixul canalelor de vânzare, specificațiile tehnice, dar și alți factori. Cercetarea a fost realizată pe piețele din Germania, Marea Britanie, Italia, Franța și din Spania. Datele au relevat valori reziduale impresionante pentru Kona Electric.

Foto: Hyundai

http://www.autotestmagazin.ro/hyundai-prophecy-anticiparea-viitorului/

http://www.autotestmagazin.ro/noul-hyundai-i20-corect-echipat/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× 1 = noua