Noul Lexus IS în România

0
20

„Noul Lexus IS reprezintă o alternativă unică în segmentul său, alternativă care se evidenţiază prin performantul sistem de propulsie Lexus Hybrid Drive, prin designul expresiv, prin dinamica excelentă şi manevrabilitatea superioară. Este opţiunea potrivită pentru persoane dinamice, hotărâte, care fac alegeri conform propriilor convingeri, care iubesc maşinile frumoase, iubesc maşinile puternice şi sunt conştiente că puterea nu reprezintă mare lucru dacă nu deţii cu adevărat controlul asupra ei,“ a declarat Anca Dumitrescu, Senior Brand Manager Lexus în cadrul Toyota România.

Noul IS se remarcă prin dinamismul sofisticat al designului noii părţi frontale cu grilă fusiformă şi prin profilul marcat de o linie laterală ascendentă. Acesta conferă automobilului o combinaţie sofisticată de eleganţă agresivă, impozanță şi identitate de marcă mai expresivă.

Sistemul integral hibrid de propulsie al noului Lexus IS 300h combină un motor electric de 105 kW/143 CP, cu un motor pe benzină de 2,5 litri. Puterea totală a mașinii este de 164 kW/223 CP, în condițiile în care consumul mediu anunțat de producător este de doar 4,3 l/100 km, iar nivelul de emisii CO2 de 101 g/km pentru versiunea de bază. Prețurile speciale de lansare pe piață a noului Lexus IS pornesc de la 25.650 Euro (fără TVA) – pentru versiunea IS 250 în echiparea Business și se întind până la 42.050 Euro (fără TVA) – pentru versiunea IS 300h în echiparea F Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− 1 = patru