Noul Mercedes-Benz

0
56

Mercedes - Benz (1)

Mercedes-Benz își uimește fanii cu o nouă  invenție și a produs „cel mai frumos automobil de golf”. Vestea nu trebuie să surprindă. Divizia de design a producătorului german, Mercedes-Benz Style, nu se ocupă doar de automobile și a creat, de-a lungul istoriei, interioarele unor avioane și bărci de lux.

cabina-avion-mercedes-lufthansa-reasonwhy.es_Mercedes-Benz susține golful de peste 35 de ani așa că șefii grupului au organizat un concurs pentru o nouă mașină de golf. Așa s-a născut Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car, un automobil destinat jucătorilor de golf care își permit să achiziționeze produse de lux.

Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car: Sternstunde auf dem GolfplatzNoul Mercedes-Benz este echipat cu un motor electric de patru cai, alimentat de o baterie litiu-ion care îi oferă o autonomie de 80 de kilometri. Majoritatea elementelor de la exterior au fost realizate din fibră de carbon, iar calandrul este asemănător unei mingi de golf. În interior există o banchetă din piele, sub care a fost „ascuns” un frigider pentru sticlele de șampanie. Nu vă faceți griji. Există suport pentru pahare, dar și unul special pentru mingi de golf. Crosele sunt ținute într-un spațiu de depozitate din lemn natural. Un ecran tactil de 10.1 inch joacă rolul unui ghid de nădejde. În partea superioară găsiți informații despre mașinuță: modul de funcționare, viteză, autonomie. În jumătatea inferioară aveți date despre terenul de joc și GPS. Există chiar și o aplicație meteo.

The Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car
The Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car

Noul Mercedes-Benz este dotat cu faruri, semnalizare și stopuri, așa că poate fi folosit și pentru drumuri scurte dincolo de terenul de golf.

Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car: Sternstunde auf dem Golfplatz

Articolul precedentMedevac: Salvarea oţelită
Articolul următorMaşina Malaxa
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ 7 = treisprezece