Noul Rowen Ferrari 458 Spider

0
51

Rowen Ferrari 458 Spider este mașina perfectă pentru cei pasionați de drifturi, mai ales după ce mecanicii i-au aplicat un kit aerodinamic. De asemenea, modelul Rowen poate pune la punct foarte multe mașini de curse.Rowen-Ferrari-458-Spider-1
Componentele kit-ului aerodinamic au fost fabricate din fibră de carbon, acest lucru realizându-se după ce au fost modelate cu lut. Acest kit include mai multe componente: spate, praguri laterale cu care este bine să evitați bordurile, un difuzor de aer în spate și un sistem de evacuare nou făcut manual din oțel și titan.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Articolul precedentA apărut Auto Test nr. 204 – aprilie 2015
Articolul următorAUDI intră în acțiune
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


opt − 1 =