Noul Volvo S90

0
48

noul volvo (6)Volvo aruncă mănușa marilor producători auto. Noul Volvo S90 se vrea un concurent serios pentru Mercedes-Benz, BMW, Audi și Lexus.

Celebrul producător are un plan îndrăzneț pe patru ani și anunță investiții de 11 miliarde de dolari, dar și construcția unei fabrici în statul american Carolina de Sud. Volvo se așteaptă ca cel puțin 80% dintre cei care vor cumpăra S90 să fie clienți noi.

noul volvo (5) noul volvo (3)Modelul are o mulțime de calități. Are sistem de frânare de urgență autonom, conducere semi-automată, dar și Cross Traffic Alert care detectează când se aproprie o mașină, din orice direcție, la mai puțin de 27 de metri. S90 introduce de asemenea, în premieră mondială, o funcție a sistemului City Safety, care detectează animale mari precum căprioare, cai sau elani, pe timp de noapte sau zi. Interiorul bolidului va fi compus din  tapițerie din piele, iar bordul acestuia va fi mascat cu lemn de nuanță deschisă. Noul Volvo S90 mizează pe aceleași motorizări de la modelul XC90. Adică propulsoare din noua generație Drive-E, cu o capacitate cilindrică de 2,0 litri, fie diesel, benzină sau plug-in hyrbid. Prețul de pornire al unui astfel de autovehicul pornește de la 47.000 de dolari.

Articolul precedentCei mai bogați șoferi… pe străzile din Londra
Articolul următorA apărut Auto Test – aprilie
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


trei × = 3