Opel: versiuni Combo și Vivaro cu tracțiune integrală

0
49

Specialistul francez în conversia autovehiculelor cu două roți motrice în versiuni off-road Dangel propune Opel Vivaro și Combo cu tracțiune integrală.

Opel face parte acum din conglomeratul PSA, așa că este normal să vedem că mașinile cu emblema „blitz” trec prin mâinile celor de la Dangel, partenerul istoric al grupului francez. Compania vizează s-a ocupat acum de variantele utilitare ale modelelor Combo Cargo și Vivaro, pe care le-a dotat cu tracțiune 4×4. Costurile conversiei sunt de 6.400 euro, în cazul lui Combo Cargo, și 6.665 €, pentru Vivaro. Tehnologia Dangel folosită la cele două utilitare include setarea Auto 4WD, ce permite trecerea automată de la tracțiunea pe două la cea pe patru roți, în funcție de condițiile și terenul de rulare. Prin urmare, Combo Cargo și Vivaro nu au tracțiune integrală permanentă, ci o variantă mai versatilă, care face posibilă și rularea exclusiv cu două roți motoare, prin modul Eco 2WD, selectabil de către șofer. În schimb, este posibilă și blocarea diferențialului central, cu funcția R.Lock, și tracțiunea 4×4 rămâne activă.


Dangel a mărit și garda la sol a celor două versiuni cu tracțiune integrală, cu 90 mm, la Combo,  și 60 mm, la Vivaro 4×4, și le-a echipat cu protecții pe dedesubt. Rezultat: Opel anunță unghiuri avantajoase de atac și degajare pentru Combo 4×4, care poate urca și coborî pante de până la 41 grade.
Vivaro 4×4 este disponibil, în continuare, în trei variante de lungime și volume de încărcare de până la 6,6 metri cubi.

Foto: Opel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× 8 = patruzeci opt