Range Rover Velar, vedetă la Geneva

0
55

Range Rover Velar este nouă vedetă a producătorului britanic Jaguar Land Rover. Modelul Range Rover Velar se dorește a fi un adversar puternic în lupta cu BMW X4, Mercedes Benz GLC Coupe, Porsche Macan sau Audi Q5.

Range Rover Velar  (5)

Suv-ul va fi produs în Marea Britanie pe platforma folosită pentru Jaguar F-Pace și XE și va disponibil cu transmisie automată în opt trepte și șase motorizări: trei diesel și trei pe benzină. Cel mai ieftin Velar costă 45.000 de lire sterline, iar cel mai scump model ajunge la 85.000 de lire sterline.

Range Rover Velar  (6)

Cel mai „potent” Velar este cel cu motor 3.0 V6 Turbo de 380 CP. Acesta ajunge la 100 km/h în 5,7 secunde, iar viteza maximă este de 250 km/h.

Range Rover Velar  (4)

Velar este descris de inginerii britanici drept „un SUV luxos și rafinat”, dar spun despre el și că „are capabilități în teren accidentat, ce nu au mai fost întâlnite până acum la produsele din acest segment”.

Range Rover Velar  (2)

La interior, planșa de bord este înlocuită de două display-uri HD, cu diagonala de 10 inch, așezate în cascadă. Scaunele au fost confecționate din materiale reciclabile. Noul model va fi expus la Salonul Auto de la Geneva.

Range Rover Velar  (10)

Range Rover Velar  (8)
Una dintre sursele de inspirație: Range Rover Velar din anul 1969.

Sursa foto: www.dailymail.co.uk

Articolul precedentMichelle Christensen și pasiunea pentru mașini
Articolul următorInterviu: Adrian Mitu – Cafea cu suflet
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


9 + doi =