Razor Jeep RX200: Trotinetă de teren

0
53
Razor unveiled its new electric scooter, the Jeep® RX200, in collaboration with the Jeep® brand.

O trotinetă electrică care să aibă calități de off-road? Asta chiar că ar fi ultima găselniță a unui constructor de asemenea vehicule, însă cei de la Razor spun că ideea este cât se poate de „tare” mai ales dacă scrie pe ea „Jeep”.

Chiar dacă sună glumeț trotineta are totuși girul constructorului auto american care în urma colaborării cu Razor și-a extins portofoliul de licențe al mărcii, iar rezultatul a fost modelul Jeep RX200 conceput pentru traversarea terenului accidentat.

Nu vă așteptați la suspensii dedicate, direcție asistată sau tracțiune „integrală”, însă aveți la dispoziție o platformă largă și confortabilă pentru „stat în picioare”, spune constructorul, și un ghidon vertical pentru o experiență de conducere pe măsura drumurilor în afara asfaltului. Și evident a fost vopsit, cum altfel decât verde army. Dar, pentru offroad, aveți anvelope rezistente cu diametrul de 8 inchi (203 mm), care permit atingerea unei viteze maxime de peste 19 km/h. Jeep RX200 dispune de un motor ce dezvoltă o putere de 200 de wați și este alimentat de un sistem de baterii de 24 de volți. Asta înseamnă că puteți să „alunecați” în stilul propriu peste dâmburi și pe drumuri de pământ vreo 40 de minute cu o singură încărcare. Trotineta electrică este recomandată de constructor utilizatorilor care au vârsta minimă de 18 ani și care își pot permite să cheltuiască 499 USD, în jur de 2170 lei, pentru bănuit prin natură. Dar la fel de bine pot să o facă și prin „jungla” cu trotuare și semafoare…

Foto: JEEP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× noua = 9