Registrul Auto Român- Acțiuni de control în trafic în București

0
48
Registrul Auto Român- controale în trafic

Registrul Auto Român a suplimentat numărul echipajelor de Control Tehnic în Trafic care au acționat în București în zilele de 11 și 12 iunie 2021, cu scopul de a identifica autovehiculele care, prin deficiențele tehnice pe care le au, ar putea pune în pericol siguranța rutieră sau produc disconfort altor participanți la trafic.

Weekendul trecut, în timpul controalelor efectuate împreună cu polițiștii rutieri, au fost verificate în trafic 67 de autovehicule. Dintre acestea, 60 prezentau deficiențe majore și/sau periculoase, iar 6 autovehicule au fost încadrate în categoria “pericol iminent de accident”. În plus, 38,81% prezentau neconformități în ceea ce privește emisiile poluante.

Pentru Registrul Auto Român a fost și rămâne o prioritate menținerea stării tehnice corespunzătoare a autovehiculelor, motiv pentru care vă recomandăm să nu ignorați eventualele defecțiuni ale acestora și să vă adresați unui service autorizat pentru a vă păstra autovehiculul în parametri de siguranță.

Vă reamintim că talonul reținut în trafic de polițiștii rutieri poate fi redobândit în urma unei reinspectări tehnice care va certifica remedierea defecțiunilor constatate anterior. Demersul este posibil la orice reprezentanță a Registrului Auto Român.

 

http://www.autotestmagazin.ro/registrul-auto-roman-controale-in-trafic-4/

http://www.autotestmagazin.ro/registrul-auto-roman-ample-actiuni-de-control/

http://www.autotestmagazin.ro/registrul-auto-roman-controale-in-trafic-2/

http://www.autotestmagazin.ro/reguli-stricte-la-rar-info-cum-obtii-duplicatul-civ/

Articolul precedentAlegerea unei noi mașini. Cum să te decizi
Articolul următorTEST – Renault Megane R.S. Line: Rafinat și echilibrat
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sapte − 1 =