Registrul Auto Român-INFORMARE IMPORTANTĂ!

0
73

Registrul Auto Român, anunț foarte important!

UPDATE: Nefuncționalitatea conexiunilor între serverele IGPR și cele ale INTERPOL s-a remediat. RAR a reluat procedurile de lucru în vederea eliberării Cărților de Identitate (CIV). Toți clienții care au fost în imposibilitatea de a primi CIV vor fi contactați personal de operatorii RAR și informați în legătură cu momentul în care pot veni să ridice Cărțile de Identitate. 

Din cauza unor probleme de comunicații între serverele IGPR și cele ale INTERPOL, momentan reprezentanțele Registrului Auto Român se află în imposibilitatea eliberării documentelor necesare primei înmatriculări în România a vehiculelor second-hand.

Angajații RAR efectuează toate activitățile, conform programărilor, premergătoare eliberării documentelor respective, urmând ca, odată cu deblocarea sistemelor de comunicații dintre cele două instituții menționate, Registrul Auto Român să poată oferi actele necesare.

Ne cerem scuze pentru inconveniențe și vă asigurăm de toată disponibilitatea noastră.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE IMPORTANTE

http://www.autotestmagazin.ro/sistem-de-inregistrare-video-obligatoriu-pentru-statiile-de-itp/

http://www.autotestmagazin.ro/cristian-bucur-perspective-asupra-dieselului/

http://www.autotestmagazin.ro/rar-verificari-tehnice-in-trafic-raport-anual/

http://www.autotestmagazin.ro/dacia-sandero-2019-prima-imagine/

http://www.autotestmagazin.ro/dacia-duster-coupe-primele-imagini-cu-noul-produs/

Articolul precedentCarmen Pesotchi: O familie cu viteza în sânge
Articolul următorCopiii și noxele. Vești îngrijorătoare
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× 5 = treizeci