Renault Romania si COSR in parteneriat

0
57

Renault Romania COSRRenault Romania si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) au semnat un parteneriat pentru patru ani.

Parteneriatul reprezinta continuarea bunei colaborari din 2012, cand Renault a sustinut si promovat valorile olimpice si a recompensat performantele sportivilor romani medaliati la Jocurile Olimpice de la Londra, oferindu-le ca premii 16 autoturisme: Latitude, Mégane Olympic sau Twingo, in functie de culoarea medaliei.

In cadrul noului parteneriat, Renault Romania se angajeaza sa sustina initiativele Comitetului Olimpic ai Sportiv Roman, un prim pas fiind facut deja prin punerea la dispozitie a unei flote de autoturisme. Nu va lipsi nici intentia de a recompensa sportivii romani ce vor fi medaliati la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

Octavian Morariu, Presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a adaugat: „Multumim Renault Romania pentru deschiderea si sprijinul acordat Comitetului Olimpic. Salutam initiativa partenerului nostru principal de a fi alaturi de sportivii olimpici, de a recompensa performantele lor deosebite si de a promova, alaturi de noi, valorile olimpice. Sportul romanesc are nevoie de parteneri pe termen lung, asa cum este Renault Romania, si le multumim inca o data ca ne sunt alaturi.” 

Renault Romania COSR (1)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


cinci − 2 =